Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Biträdande förskolechef till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

I Kävlinge finns totalt 15 kommunala förskolor fördelade i 8 förskoleområden. Vi söker nu en biträdande förskolechef som för närvarande kommer att vara placerad på Förskoleområde Kävlinge 2. Området består av två förskolor; Stationsstadens och Stinsgårdens förskola.
Vi satsar på hög kvalitet och har en gemensam strävan att ha förskolor i framkant. Vår bärande idé är att alla har en nyfikenhet och lust att lära, en möjlighet att växa, utvecklas och lyckas. Vi är inne i en spännande tid med kvalitetsutveckling inom flera områden. Vi arbetar med gemensamma fokusområden, strategier och aktiviteter för att kvalitetssäkra förskolans verksamhet. Att kontinuerligt förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss.

Arbetsbeskrivning

I dina arbetsuppgifter som biträdande förskolechef ingår att biträda förskolechefen i ledning, planering och samordning av det dagliga arbetet på förskolan. Tillsammans med förskolechefen utveckla och driva pedagogiska frågor, arbeta med uppföljning, utvärdering och kvalitetssäkring som en del av det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet. Du kommer att leda/delta i utredningar av projekt. Det ingår även att handha inköp, kostbeställningar och lokal- och städfrågor. Dessutom kommer du att få hantera ytterligare frågeställningar på delegation av förskolechef.
Tjänsten kommer att vara på minst 50 procent som biträdande förskolechef och resterande del som förskollärare.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som biträdande förskolechef krävs det att du har en pedagogisk högskoleutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet som ledare i pedagogisk miljö. Du behöver vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag samt kunna verka för en aktiv och konstruktiv kommunikation och kvalitetsutveckling. Du ska på ett förtroendefullt sätt kunna samverka med ledning, personal, föräldrar och barn.
Du behöver vara lyhörd och kunna agera utifrån en helhetssyn för organisationens bästa. Vi värdesätter att du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i en framgångsrik kommun. I enlighet med vår chefspolicy kommer du kontinuerligt erbjudas kompetensutveckling.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-13
Referensnummer: 341/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Marie Nilsson
Biträdande sektorschef utbildning
046-739553

Marie.Nilsson2@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.
För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats. Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER