Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Biträdande rektor till Nyvångsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Nyvångsskolan är en F-6 skola belägen i centrala Löddeköpinge med närhet till natur. Skolan är nybyggd och utrustad med kreativa och stimulerande lärmiljöer, till gagn för elevernas kreativitet och möjligheter att utvecklas. Är du intresserad av att arbeta med IKT är dina förutsättningar optimala här hos oss. Behörigheten på skolan är hög. Återkommande undersökningar visar på goda resultat och vi har höga förväntningar på eleverna. Vi tror på samverkan och det finns en stark vi-känsla. Genom elevernas delaktighet och inflytande i kunskapsutvecklingen samt kontinuerligt arbete med EQ (emotionell intelligens) vill vi att våra elever går vidare med hög måluppfyllsele och god värdegrund. Tillsammans skapar vi trivsel och kunniga elever!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delarkultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och även lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Nyvångsskolan söker en skicklig biträdande rektor med god kompetens kring våra styrdokument och trygghet i ledarrollen. Är du den vi söker?

Du kommer tillsammans med rektor att utveckla och driva pedagogiska frågor, arbeta med uppföljning, utvärdering och kvalitetssäkring med grund i det systematiska kvalitetsarbetet. Du biträder rektor i ledning och planering av det dagliga arbetet på skolan. På delegation av rektor kommer du att få ytterligare ansvarsområden.

Kvalifikationer

Du visar förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har en god pedagogisk insikt. Som chef leder, fördelar och prioriterar du bland arbetsuppgifter och du arbetar målinriktat. Vi söker dig som är tydlig och kan skapa möjligheter till delaktighet i verksamhetens olika delar. Du har god administrativ förmåga och kan arbeta strategiskt både på kort och lång sikt.

Du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Det är positivt med erfarenhet av ledningsuppdrag och arbete med pedagogisk utveckling.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2020-12-06
Referensnummer: 189/20

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Cecilia Mattsson Jagenheim
Rektor
046-739005
0709-739005
cecilia.jagenheim@kavlinge.se

Barbro Börjesson
Sektorchef
046 - 73 95 70

barbro.borjesson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga