Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Chef inom individ- och familjeomsorg i Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Sektor arbetsliv och fritid innefattar fritid och kultur, arbetsmarknad och integration, gymnasium och vuxenutbildning samt individ- och familjeomsorg. Vi söker nu chef till enheten för familjebehandling och boendestöd vilken är en av sektorns nio enheter. Vi erbjuder ett mycket intressant och stimulerande arbete i en sektor med kompetenta och engagerade kollegor och medarbetare där du får stora möjligheter att vara med och bidra till utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som chef för enheten har du ansvar för budget, personal (ca 13 medarbetare), arbetsmiljö och verksamhet. Du arbetar med att skapa förutsättningar för medarbetarna att lyckas i sina uppdrag och du är drivande i att utveckla sektorns och kommunens förebyggande arbete och tidiga insatser för barn och unga.

Du kommer tillsammans med medarbetare, kollegor och kommuninvånare att vara delaktig i att vidareutveckla delar av barnavårdsprocessen, genom utveckling av arbetssätt och användning av teknikens möjligheter.

Du träffar regelbundet sektorsledningen och övriga enhetschefer för gemensamt lärande och utveckling i sektorsgemensamma frågor. Inte minst handlar det om att utveckla våra gemensamma processer för att nå målen och ge medborgarna god service. Du kommer också att samarbeta med kollegor från andra sektorer i kommunen samt med företrädare för andra samarbetspartners och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som är intresserad av forskning inom området, har god kunskap om beprövade arbetssätt när det gäller förebyggande arbete och tidiga insatser samt har erfarenhet av den sociala barn- och ungdomsvården. Det är meriterande om du har drivit utveckling inom området. Du har socionomexamen och är en erfaren chef med dokumenterat goda resultat när det gäller ledning av medarbetare och verksamhet. Du är trygg i myndighetsutövning.

Som ledare skapar du engagemang genom ett positivt förhållningssätt och har god förmåga att ge medarbetarna regelbunden feedback. Du är bra på att agera förebild och att förmedla visioner och mål på ett sätt som skapar mening och arbetsglädje. Du verkar för ett processorienterat arbetssätt och ditt ledarskap kännetecknas av en förmåga att se sammanhang och att kommunicera tydligt. Rollen innebär många samverkanskontakter både internt i kommunen och med externa parter vilket kräver att du är bra på att bygga förtroendefulla relationer och kan hålla fokus på det som skapar resultat.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2020-12-10
Referensnummer: 191/20

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Anneli Nilsson
Sektorchef
046-73 92 15

Anneli.Nilsson@kavlinge.se

Per Arvedson
Biträdande sektorchef
046-739470

per.arvedson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kommer att kalla till anställningsintervjuer innan ansökningstiden gått ut. Följande tider är avsatta för digitala intervjuer: förmiddagarna den 4 och 8 december samt heldag den 11 december.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058


Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress kommunhuset
Kullagatan 2, Kävlinge


Öppettider kommunhuset
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga