Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Korsbackaskolan söker lärare med speciallärarkompetens

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Korsbackaskolan är en 7-9-skola centralt belägen på promenadavstånd från tågstationen i Kävlinge. Skolan renoverades nyligen och har fått nya fina och stimulerande lärmiljöer. Måluppfyllelsen är hög och våra förväntningar på elever och pedagoger likaså. Genom samarbete, gemensamt ansvar, god kommunikation och tydlighet når våra elever goda resultat och utvecklar förmågor de har glädje av både idag och i framtiden.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning av elever i behov av särskilt stöd. Du ska kunna arbeta med elever med inlärningssvårigheter såväl som elever som är i behov av stöd utifrån sociala svårigheter. Som speciallärare arbetar du i mindre grupper och med enskilda elever. Du använder specialpedagogiska metoder för att planera, förbereda och bedriva undervisning och stötta eleven utifrån dennes specifika svårighet. Det kan bli att du blir mentor för några elever.

Du kommer att ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar för skolans alla elever. I uppdraget ingår att du deltar vid våra EHT där vi arbetar hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande för att skapa den bästa lärmiljön för våra elever. På Korsbackaskolan arbetar vi för att alla elever är allas elever.

Kvalifikationer

Till vår nya organisation på Korsbackaskolan söker vi nu dig som är lärare med speciallärarkompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba både i helklass och med smågrupper samt en-till-en undervisning. Du har intresse för och kunskap om att arbeta med elever med särskilda behov. Tjänsten kräver intresse för att skapa goda relationer med elever och övrig personal och att du är flexibel och lyhörd. Elevernas behov styr verksamheten och vi tror på att varje elev har möjlighet att lyckas utifrån sina förutsättningar.

Är du den vi söker så tveka inte att höra av dig.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-21
Referensnummer: 208/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Mats I Svensson
Rektor
046-739400

mats.svensson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER