Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Process/projektledare till kommunkansliet Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya process- och projektledare? Ser du processledning som en utvecklingsmetod för att identifiera och genomföra förbättringsåtgärder med fokus för dem vi är till för? Är du bra på att ansvara för och driva projekt och utredningar av olika storlek och komplexitet?

Svarar du ja är det bra, för vi söker nu en process- och projektledare som tycker om att arbeta i nära samarbetet med berörd verksamhet och ledning, är stimulerad av varierande arbetsuppgifter och som med sin erfarenhet och kompetens kan komplettera vår avdelning.

Som processledare ingår det i ditt uppdrag att leda processöversyner och driva utvecklingen av processer framåt. Det innebär till exempel att samla och leda grupper av medarbetare från en kartläggningsfas till ett genomförande av förbättringsåtgärder. I din roll som projektledare samordnar och driver du projekt från start till avslut eller så ingår du som delprojektledare i större projekt. Som utredare tar du fram rapporter och beslutsunderlag. Kärnan i tjänsten är din egen kompetens och erfarenhet kring process- och projektledning samt utredningsmetodik, eftersom du arbetar i ett brett spann av olika uppdrag av varierande art och omfattning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med drivkraft, uthållighet och förmåga att nå mål och resultat i samarbete med andra. Du tycker om att ta initiativ, kommer gärna med nya idéer och gillar verkligen verksamhetsutveckling och kommunikation.

Som person är du ansvarstagande, har god analytisk förmåga och har en förståelse för komplexa flöden. Du är flexibel och har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du är bekväm med att arbeta självständigt men tycker att samarbete och relationer är viktigt och roligt.

För att vara den vi söker har du relevant akademisk examen, gärna inom det samhälls-vetenskapliga området, och aktuell erfarenhet av process- och projektledning. Din utredningskapacitet behöver vi också ta del av. Självklart måste du också kunna hantera datorn som arbetsverktyg och vara van användare av Officeappar, men vi ser gärna att du också är intresserad av digitalisering kopplat till förändrade processer och arbetssätt.

Vi tycker det är spännande om du har erfarenhet av lean eller liknande processorienterade arbetssätt eller har drivit projekt med fokus på verksamhetsutveckling inom offentlig sektor.

Vi värdesätter en mycket god samarbetsförmåga och uthållighet. Vi ser också det som en viktig egenskap och att du tycker om att arbeta utifrån helheten men ibland kan gå ner på detaljnivå för att skapa resultat. På önskelistan står dessutom att du har erfarenhet av ett aktivt arbete med flödeseffektivisering, kartläggning av processer samt projektledningsmetodik, men det är inget vi ställer krav på att du ska vara fulländad i.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-28
Referensnummer: 178/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Mats Svedberg
Kanslichef
070-9739122

mats.svedberg@kavlinge.se

Elisabeth Nordlund
Projektutredare
072-2399743

elisabeth.nordlund@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER