Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Förskollärare till Nya Dala förskola, "Teknik & Naturvetenskap"

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Nya Dala förskola har inriktningen "Naturvetenskap & Teknik". Den genomsyrar hela verksamheten. Kompetenta, engagerade, kreativa och medforskande pedagoger präglar förskolan. Pedagogiska diskussioner, kollegialt lärande i kombination med nytänk gör vårt arbete roligt, lärorikt och utmanande!
Tillsammans med barnen upptäcker och utforskar vi vår omvärld genom naturvetenskap & teknik. Vi arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt.
Den pedagogiska miljön arbetar vi medvetet med för att stimulera barnens möten, fantasi och kreativitet. Vi har en utepedagog som finns till för alla barn och alla pedagoger på förskolan och som tar med oss på många spännande äventyr!
Vi arbetar mycket i mindre barngrupper vilket möjliggör hög kvalitet på utbildningen och en bättre arbetsmiljö för medarbetarna.
Vill du vara med på resan?

Arbetsbeskrivning

Du har ansvaret för undervisningen i barngruppen och att det målinriktade arbetet främjar varje barns utveckling och lärande.

I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet såväl enskilt som tillsammans med övriga medarbetare.

På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens utveckling i en lustfylld lärandemiljö utifrån vårt sätt att tänka kring vår samsyn/profil.

Vi söker dig som vill växa och utvecklas som förskollärare och är sugen på att arbeta utifrån ett undersökande arbetssätt med kreativa, engagerade och kompetenta förskollärare och barnskötare!

Vi erbjuder dig bland annat:
Lärplatta som pedagogiskt verktyg
Regelbunden kompetensutveckling
Utekläder
Friskvårdsbidrag

Kvalifikationer

Du har förskollärarlegitimation.
Till tjänsten krävs flexibilitet och förmåga att tänka i nya banor och se möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, ett positivt tänkande, öppet synsätt och god samarbetsförmåga med såväl kollegor som barn och vårdnadshavare. Du skall ha ett stort intresse för att utveckla utbildningen både inom- och utomhus.

Du har god vana vid att arbeta med digitala verktyg. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Intresse för "teknik och naturvetenskap" krävs.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2020-01-06 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-10-24
Referensnummer: 256/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Lina Jägestedt
Rektor
046-739371
0709739371
lina.jagestedt@kavlinge.se

Facklig företrädare


Petra Hommel Nielsen
Förskollärare
046-739982

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER