Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Logoped eller Speciallärare svenska till föräldravikariat på Olympiaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Olympiaskolan är en F-6-skola med tillhörande fritidshem centralt belägen på promenadavstånd från tågstationen i Kävlinge. Vi bedriver ett aktivt värdegrundsarbete med mottot att skolan ska vara en plats där samtliga elever, personal och vårdnadshavare respekteras utifrån sin person, sina tankar och sina åsikter. Samtidigt som elevernas lärande ständigt är i fokus. För att lyckas arbetar vi utifrån en storklass-modell där våra pedagoger arbetar tillsammans i team kring klasser.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Olympiaskolan söker dig som vill arbeta:
- i ett nära samarbete med vår specialpedagog och speciallärare i matematik.
- med ett välfungerande elevhälsoteam.
- i välfungerande arbetslag där vi stöttar och arbetar tillsammans.
- i en verksamhet där olika yrkeskategorier har ett nära samarbete.
- där varje elev disponerar ett digitalt lärverktyg.

Våra lärare arbetar engagerat och kunnigt för att stödja eleverna i lärprocessen och för att eleverna ska känna delaktighet, trygghet och trivsel hos oss. Vi utvecklar hela tiden våra metoder och kunskaper kring lärande och värdegrund, för att eleverna ska gå vidare från vår skola med hög måluppfyllelse och en bra värdegrund.

Vi utgår ifrån elevernas nyfikenhet, kreativitet, lust att lära och strävan att vara betydelsefull i den värld vi lever i.

Vi söker dig som själv är nyfiken, vill lära och tillsammans med trevliga kollegor fortsätta att utveckla vår skola till en ännu bättre lärandemiljö för våra elever.

Du arbetar tillsammans med vår specialpedagog och speciallärare i ett team. Du förväntas bidra aktivt till det gemensamma arbetet att stödja elever genom direkt undervisning, screening av elever samt kartläggningar och utredningar.

Låter detta något för dig?
Skicka i så fall in din ansökan direkt!

Kvalifikationer

Då vår logoped ska vara föräldraledig så söker vi en vikarie under perioden 20210107-20220218. Tjänsten är på 80%.

Legitimerad logoped eller speciallärare/specialpedagog med lärarlegitimation och behörighet i svenska.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2022-02-18
Tillträde: Tillträde 2021-01-07

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-20
Referensnummer: 164/20

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Sanna Nyberg
rektor
046 739468Jenny Kronqvist
bitr. rektor
046 739460

jenny.kronqvist@kavlinge.se

Facklig företrädare


Rosa Rydberg
musiklärare samt förstelärare i värdegrund
046 739234

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga