Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Musiklärare Skönadalskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Skönadalsskolan är en välfungerande F-6-skola belägen i ett naturskönt område med närhet till skog och hav i Hofterup. Hos oss följer kvalitetsarbetet en röd tråd och bidrar till en samsyn kring eleverna och skolans värdegrund.

Vi har ett tydligt elevperspektiv och värdesätter en hög delaktighet i skolans planeringsprocesser. Vår personalomsättning är låg och medarbetarenkäter visar på en hög trivsel och nöjdhet med skolans organisatoriska ledarskap. Vårt fantastiska skolbibliotek har fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass och vi arbetar strategiskt med medie- och informationsteknik i samarbete med vår skolbibliotekarie. Är du intresserad av att arbeta med digitala verktyg har du kommit helt rätt!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Hos oss får alla lärare möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av vårt team och arbeta med musikundervisning i en attraktiv och lugn F-6 skola? Tyvärr har vår musiklärare lockats tillbaka till musik på heltid och vi söker därför en musiklärare som vill jobba med våra elever i åk. 3-6.

Som musiklärare på Skönadalskolan arbetar du med fokus på musikämnet. Du träffar nästan alla våra elever på skolan och bygger upp en relation med dem. Du undervisar ibland i halvklass och har gott stöd av arbetslag, EHT och en välfungerande administration.

Tjänsten är en ferietjänst på 80% med en ledig dag i veckan i dagsläget. Har du fler ämnen än musik kan en heltidstjänst diskuteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig musiklärare. Har du andra behörigheter är det ett plus, då kan vi ha en diskussion om hur en tjänst kan byggas framöver! Du brinner för musikämnet och är väl förtrogen med bedömning och styrdokumenten. Du trivs med att ta eget ansvar för ditt ämne men också med att arbeta i vårt team med andra praktisk estetiska lärare.

På Skönadalskolan har vi ett stort och varmt elevfokus. Vi har tydliga rutiner och god arbetsro. Detta bygger på ett gemensamt förhållningssätt och positiv elevsyn. Vi söker därför dig som är en trygg pedagogisk ledare och som hittar vägar för att motivera och organisera för ett gott lärande. Du tycker det är roligt att engagera dig i skolgemensamma aktiviteter där musik är en del. Kanske kan du bidra till att bygga upp nya traditioner?

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-22
Referensnummer: 8/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Elin Ahx
Rektor


elin.ahx@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER