Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Personliga assistenter till trädgårdsintresserad person

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete i nära samarbete med den enskilde och dess anhöriga? Gillar du att arbeta för självständighet och delaktighet? I så fall har vi arbetet för dig!

Kävlinge sektor Omsorg söker nu personliga assistenter till en person som bor med sin familj mitt i en av kommunens tätorter.

Arbetet innebär social omsorg och viss medicinskt omvårdnadsarbete i den enskilda bostaden. Exempel på detta är att stötta personen i vardagssituationer, att tillsammans med familjen sköta hemmet och att hjälpa den enskilde att utifrån personliga behov vara delaktig i samhället.

Anställning startar med en fullgod introduktion för medicinsk delegering samt bredvidgång hos den enskilde personen.

Arbetsgivaren tillämpar individuell lönesättning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjort omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Den sökande ska vara positiv, lyhörd och empatisk, vara flexibel och ha förståelse för uppdragets komplexitet.

Det är starkt meriterande om den sökande har goda kunskaper om reumatism och epilepsi. Det är också meriterande om den sökande har likvärdiga intressen med familjen, så som trädgård, utevistelse och resor.

Du som söker ska ha ett positivt förhållningssätt, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi ser helst att du är rökfri och inte har husdjur p.g.a. allergibesvär.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: 2020-01-31
Tillträde: Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-31
Referensnummer: 151/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktperson


Johannes Bragazzi
Enhetschef
046-739670

johannes.bragazzi@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant Kommunals sektion Kävlinge

046- 73 94 58

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER