Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

IT-samordnare till sektor Utbildning

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Är du en driven och erfaren IT-samordnare som gillar utmaningar och har en förmåga att se och inta ett helhetsperspektiv? Vill du vara med i utvecklingen av olika digitala lösningar inom både förskola och skola så att undervisningen, bl.a med stöd av digitala möjligheter, ytterst bidrar till ökad måluppfyllelse?

Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning

Som IT-samordnare arbetar du med att utveckla lösningar för IT-miljön inom sektor Utbildning.
Du ansvarar för den fortsatta digitaliseringen inom sektorn samt även för att identifiera behovet av IT-stöd och utreda vilka förändringar som behöver genomföras för att ständigt ligga i framkant. Du tillför kompetens inom området och är delaktig i allt från behov till leverans av lösningar. Arbetet innehåller även förvaltning av de system som sektor Utbildning redan använder samt dokumentation och underhåll av levererade lösningar. Sektorn använder sig bland annat av G-suite, Extens, Infomentor etc I din roll ingår även viss informationssäkerhetssamordning.

Du kommer att tillhöra ett team av andra IT-samordnare som bl.a har till uppdrag att kravställa gentemot IT-avdelningen. Teamet har även i uppdrag att utveckla kommunens e-tjänster och vara en del i vårt arbete med att digitalisera våra processer genom automatisering och integrationer. Tjänsten är centralt placerad men ni arbetar på uppdrag av sektorernas specifika verksamhetsområde samtidigt som teambygget mellan sektorerna är i fokus.

Du har god social kompetens och ser samverkan mellan sektorerna som en förutsättning för att driva utveckling inom området. Du förutsätts ha ett nära samarbete med kommunens IT-avdelning, andra tjänstemän inom och utom sektorn, samt externa leverantörer.
Du bidrar med din kompetens i hela kedjan från krav till färdigt system eller verktyg, och har hela tiden verksamhetsnyttan i fokus. Du har känsla för kostnadseffektivitet, samt goda kunskaper kring hantering av personuppgifter.
Du ser omvärldsbevakning som en självklar del i arbetet för att på bästa sätt kunna möta vilka behov som identifierats inom sektorn för att ständigt ligga i framkant.

Kvalifikationer

Du har akademisk examen inom relevant område för uppdraget ex systemvetenskap eller IT, alternativt motsvarande kunskaper inom IT-området förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom förskola/skola. Meriterande är erfarenhet från upphandling, juridik inom personuppgiftsområdet, samt systemförvaltning.

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs i högt tempo samt har en god förmåga att se och förstå helhetslösningar. Som person är du drivande, målfokuserad, strukturerad samt ansvarstagande och har förmågan att agera proaktivt. Du har ett stort engagemang i frågorna som du gärna sprider till andra, och har viljan att ständigt vidareutveckla både dig själv och verksamheten.

Du är analytisk och kreativ gällande problemlösning samt kan hantera komplexitet i stora mängder data. Du har ett stort intresse av att hålla dig uppdaterad inom området och en vilja att bredda din kompetens inom området IKT och digitalisering. Du är kommunikativ och har god dokumentationsförmåga.

Vi förutsätter att du har lätt för att uttrycka dig i både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-15
Referensnummer: 192/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Jörgen Eriksson
IT-strateg
046-73 91 86

jorgen.eriksson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER