Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Biträdande enhetschefer till Sektor Omsorg i Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Vi skapar just nu en organisation för sektor Omsorg av tidigare Hemvård, LSS, Socialpsykiatri, Måltidsservice och Bemanningsenhet för att kunna fortsätta erbjuda välfärdstjänster i framkant. Vi söker därför biträdande enhetschefer för Sektor omsorg i de olika inriktningarna omsorgstöd i hemmet samt omsorgstöd utanför hemmet.

Omsorgstöd i hemmet innefattar att verkställa insatser i hemmet utifrån SoL och LSS. Omsorgstöd utanför hemmet innefattar korttidsplaceringar i annat boende utifrån SoL och LSS.

Ett av våra mål är att Kävlinge kommuns omsorg ska tillhöra dem bästa i Sverige. Vill du hjälpa till att nå dit?

Arbetsbeskrivning

Du kommer in i verksamheten i en spännande tid, då såväl strukturer som arbetsmetoder utmanas. Även nya arbetsmetoder är under införande, där bl a digitalisering står högt på agendan. Detta ger dig möjlighet att vara med att skapa en modern organisation

Den nya organisationen inbjuder till ett gränsöverskridande arbetssätt vilket kommer att leda till att spännande inkluderande aktiviteter utformas. Tillsammans med enhetschefen ansvarar du för att enheten har en god service och kommunikation med medborgarna. Du och enhetschefen kommer leda och utveckla personalgrupper som består av undersköterskor och omsorgsbiträde samt legitimerad personal med utgångspunkt i kommunens arbetsgivarpolicy och värdegrund.
Du ska även kunna interagera med enhetschefen genom att bidra med kreativa idéer och utvecklande perspektiv samt vara ett stöd i operativa och strategiska frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för omsorg och människor. Du har goda kunskaper om sektorns områden och ser betydelsen av samverkan mellan dess olika delar. Du har erfarenhet av offentlig verksamhet och hur man arbetar i en politiskt styrd organisation.

I ditt ledarskap är du tydlig i din kommunikation, är lyhörd, har en förmåga att vara ett stöd i det operativa till enhetschefen men även tänka strategiskt och kan se helheten i kommunens organisation. Du tillför entusiasm och visar tillit till medarbetarna.

Du ska se uppdraget som en möjlig karriärväg i ledarskap och har för uppdraget en adekvat högskoleutbildning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-19
Referensnummer: 52/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 4

Kontakt

Kontaktperson


Irini Papadopoulou
Biträdande sektorschef
0722031131
0722031131
Irini.papadopoulou@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER