Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Vaktmästare

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och är redo för nästa utmaning i din karriär?
Vi i sektor Omsorg, Hälsofrämjande enheten har påbörjat en spännande resa med utveckling och förbättring av vårt arbetssätt och service.

Nu söker vi en vaktmästare som kommer att jobba ut mot verksamheterna i sektor Omsorg. I den rollen kommer du främst att vara ute i de fastigheter vi servar och där du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare och brukare i Kävlinge kommun. Tillsammans med en kollega kommer du att vara kontakten ut mot våra verksamheter och fastighetsägare.

Arbetet är omväxlande med frihet under ansvar och du planerar dina dagar självständigt. I din roll kommer du bland annat att ansvara för sedvanlig fastighetsskötsel och reparationer, handläggning av felanmälningar och årlig brandskyddsrond.

Kvalifikationer

Vi söker dig som ser dig själv som en god lagspelare och kan bygga bra och långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen är du van vid kundkontakt och har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att ha en vilja att ge god service till våra verksamheter genom ett positivt och professionellt bemötande.

Då arbetstempot är varierande och du kommer att hanterar flera ärenden parallellt, ser vi att du är flexibel, anpassningsbar och har en positiv inställning till problemlösning. Vi ser gärna att du har innovativa idéer och lösningar med mål att överträffa verksamheternas förväntningar.

Du behöver ha några års erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsskötsel, hantverk eller kunskap inom något tekniskt område samt Gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har en vidareutbildning inom fastighetsskötsel och en god datorvana

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-29
Referensnummer: 64/19

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Nadia Erixon
Enhetschef
046-73 91 48

nadia.erixon@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER