Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Timvikarie som elevassistent till Annelundsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Annelundsskolan är en välfungerande Reggioinspirerad F-6-skola centralt belägen på promenadavstånd från tågstationen i Kävlinge. Vi är den lilla skolan med stort hjärta och hög kompetens. Våra elevers trygghet och trivsel är en förutsättning för goda resultat och vår skola och skolgård erbjuder stimulerande lärmiljöer där elevernas kreativitet ges stor möjlighet att utvecklas. Delaktighet och inflytande hos våra elever är en självklarhet för oss. Vi är angelägna om en god trivsel hos vår personal och prioriterar personalfrämjande aktiviteter. Vår skola har ett gott rykte med högt söktryck och nöjda elever och föräldrar. Våra förväntningar på ditt engagemang och delaktighet i att göra varje dag till den bästa för våra elever på skolan är därför höga!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med elever i åldern 6-12 år. Arbetet kan innebära att vikariera inom olika verksamheter i skolan, att undervisa från förskoleklass upp till åk 6 eller arbeta som resurs. Som resurs stöttar du en enskild elev, en klass eller följer exempelvis med på bad, till slöjd eller idrott. Det kan också innebära att arbeta på vår fritidsavdelning före eller efter skoltid (6.00-18.00).

Det kan handla om allt från enstaka timmar vid möten eller kompetensutveckling, till hela dagar vid sjukfrånvaro eller semestrar. Skoladministratören kontaktar dig vid ordinarie personals frånvaro. Det kan innebära samtal på morgonen för arbete samma dag, men också planerade vikarietillfällen.

Det kan även innebära undervisning i musik eller idrott under vissa perioder.

Kvalifikationer

Du är engagerad och ansvarsfull och tycker om att arbeta med barn. Vi vill att du är positiv, flexibel och är lätt att samarbeta med.

Vana att undervisa är meriterande. Ange i din ansökan om du känner dig säker att undervisa själv i en klass och i vilka ämnen eller om du är intresserad av att arbeta som resursperson och/eller på fritids.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tidsbegränsad till: 2021-12-31
Tillträde: Tillträde då vikariebehov uppstår på skolan.

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-19
Referensnummer: 169/20

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Gabriella Persson
Skoladministratör
046-739802
046-739802
gabriella.persson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via kundtjänst

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid from den 1 januari 2010.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

Facebook logga