Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook
Stipendiet Snabb slant.

Snabb slant

Är du mellan 13 och 25 år kan du söka stipendiet Snabb slant. Det är ett stipendium för kreativa ungdomar och ger möjlighet att få finansiellt stöd med att genomföra helt egna idéer för, av och med ungdomar i Kävlinge kommun.

Vad är Snabb slant?
Snabb slant är ett stipendium för dig som vill genomföra ett projekt på fritiden: för, av och med unga 13-25 år bosatta i Kävlinge kommun.

Hur gör man?
Tänk ut en idé. Vad vill du göra: en konsert, en workshop, LAN, en tävling?  Vad behöver du: pengar till att betala någon artist, material till en workshop, pengar till en annons? Samla dina tankar och mejla eller ring till fritidsledarna Tony Kvant och Robin Radic på Annelunds fritidsgård, tel. 0709-73 94 69, e-post annelunds.fritidsgard@kavlinge.se

Du kan också fylla i ansökningsblanketten och skicka den direkt till Bildningskansliet. Blanketten hittar du via länken nedan för E-tjänsten och blanketter, adressen står på blanketten.

När kan man göra det?
När som helst under året som du får din idé! Tänk dock på att sätta igång senast 1 månad innan det ska äga rum så du hinner marknadsföra arrangemanget.

Var ska det ske?
Inom Kävlinge kommun.

Hur mycket pengar kan man få?
Du kan söka stipendium på valfritt belopp mellan 500 kr och 7 000 kr, beroende på vad du vill göra.


Uppdaterad 2017-02-01

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00