Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Tankar från sportlovet

Tack alla härliga barn och unga för ett fantastiskt sportlov!

En hälsning från Robin på Annelund...

"Sportlovet hann knappt börja innan vi förstod att det var slut och det enda vi kan konstatera, ett roligt lov! För man brukar säga att tiden går fort när man har roligt, roligt i form av skridskor, tv-spelsturnering, musik, robotverkstad och Melodifestivalen för att nämna lite. Högstadiet och mellanstadiet har vistats tillsammans med glädje och skratt och precis så har vi på fritidsgården upplevt sportlovet, så tack alla för Sportlovet 2016, Sportlovet med betoningen "S" som i skratt!"

...och en från Fredrik på Julius....

"Tack alla barn och ungdomar för att ni tog er tid att vara med på våra aktiviteter. NERF:en i Nyvångshallen blev väldigt lyckad tack vare att ni (barn) deltog i denna aktivitet, det gjorde ni med bravur. Från spel i Nyvångshallen till hårda tacklingar i stora ballonger med ungdomarna det blev fyllt med glädje och skratt. Stort Tack!"

... och en kort från Sara och sportlovsskyttet...

"Roligt att så många olika individer tog en chansning och provade på skytte med både luft- och hagelgevär! Det blir fler tillfällen och är man intresserad av mer skytte och jakt är det bara att höra av sig!"

...samt en från Andreas på Skönadal...

"Det var ett mycket trevligt sportlov med många besökare, framför allt när vi bakade nyttigeter och spelar fotboll i idrottshallen. Ett stort tack för en underbar skridskoresa till Landskrona! Det är också himla roligt att ni barn och ungdomar tycker om att umgås tillsammans på eftermiddagarna - det är ni som gör verksamheten."

... och avslutningsvis en bild från skidresegänget...för att en bild säger mer än tusen ord!

TACK!


Uppdaterad 2016-03-03

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00