Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Söka böcker

I bibliotekets kataloglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka efter böcker, CD-böcker, skivor m.m.

Hos Barnens biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns många tips om böcker, författare och annat kul.

I Barnbokskatalogen länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterfinns många av de nya böckerna presenterade i ord och bild. Läs också om författare, gör en tävling och mycket mer.

Läs också vår blogg BIBLIOTEKSBUBBELlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster I Biblioteksbubbel
vill vi dela med oss av vad som händer på skolbiblioteken i
Kävlinge kommun. Det handlar om böcker, bilder, läsande
och annat vi snappar upp och funderar över.

Bibblix länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterär en app i vilken du kan läsa böcker. Det är gratis om du har lånekort på ex. Malmö bibliotek (även Stockholm och Katrineholm). Läs mer på webbplatsen.

Bladen brinnerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en podd som sänds varannan torsdag. Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck tipsar om böcker för alla åldrar. Du kan lyssna från deras webbplats eller via en poddcastapp.

Bokslukarna länk till annan webbplatsär SVT:s boktipsarprogram. De vänder sig till åldrarna 9-13 år. Går att se när du vill på SVT-play.

 Ung-podden,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster boktips för dig som går på högstadiet och uppåt av Susanne och Martin på Helsingborgs Stadsbibliotek!

Bokfreaklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en blogg där du kan söka böcker i olika teman och för olika åldrar. Där finns också en del intervjuer.

En sann Bokslukarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tycker till om ungdomsböcker

Agnes bokblogg

Agnes, 14 år, skriver om barn och ungdomsböcker på sin blogg
Agnes bokblogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Prickiga Paulalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arbetar som barnbibliotekarie på Växjö stadsbibliotek. På hennes blogg kan du få boktips och mycket mer.

Här hittar du Klaras filmade bokpratlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Klara jobbar som skolbibliotekarie i Lunds kommun

Uppdaterad 2017-10-23