Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Utflyttad strukturerad sysselsättning

Denna insats kan ansökas hos vår psykiatrihandläggare, som därefter gör en biståndsbedömning. Syftet och målet med insatsen är att du som har en psykisk funktionsnedsättning ska erbjudas en strukturerad sysselsättning på vardagarna.

Stöd från en arbetskonsulent

Om du beviljas insatsen kommer en arbetskonsulent att coacha dig i din sysselsättning. Arbetskonsulenten följer sedan med dig den första tiden tills du känner dig trygg, kan rutinerna och har lärt känna människorna på den nya arbetsplatsen. Sysselsättningen utökas därefter vid behov. En del arbetar på detta sätt på heltid medan andra arbetar på deltid. För en del personer fungerar det istället bäst att vara på arbetsplatsen under några timmar, en till flera dagar varje vecka. Det är ditt intresse som styr valet av sysselsättning.

Arbetsplatser

Arbetsplatser som tagit emot personer med utflyttad strukturerad sysselsättning är till exempel: Tallgårdens kök, Höjs blommor, Annelövs trädgård, Rinnebäcksskolan och ICA Supermarket.

Blommor

Annelövs trädgård

Rinnebäcksskolan

Rinnebäcksskolan

Hur ansöker jag?

Önskar du ansöka om insatsen utflyttad strukturerad sysselsättning, kontakta vår psykiatrihandläggare. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Du kan även prata med din kontaktpersonal i boendestödet, ditt personliga ombud eller någon av personalen på Eyragården.

Uppdaterad 2017-06-14

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00