Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Examensarbete och praktik

Examensarbete

Om du vill göra ditt examensarbete (c-uppsats, eller liknande) i samarbete med Kävlinge kommun ber vi dig i första hand kontakta respektive verksamhet direkt via kommunens kundtjänst på 046-73 90 00 eller skicka in din ansökan till offentligajobb@kavlinge.se.

Rubriken på e-posten ska då vara examensarbete. I ansökan ska tydligt framgå vilken utbildning du läser samt vad du vill skriva om/undersöka. Detta för att vi ska kunna förmedla din ansökan vidare till rätt verksamhet och chef. Bifoga även CV.

Praktik

Om du i samband med din utbildning vill göra praktik hos oss ber vi dig kontakta aktuell verksamhet via kommunens kundtjänst på 046-73 90 00.

Praktik inom Socialtjänsten

Våra olika verksamhetsområden inom Socialtjänsten är: hemvård, LSS  och socialpsykiatri, indvid- och familjeomsorg samt kost/restaurang.

Vi samarbetar med olika skolor och vi har en positiv inställning till att ta emot elever/studenter under deras utbildningstid. Vår målsättning är att ta emot och erbjuda praktikplats för elever från högstadiet, gymnasieskolor, yrkeshögskolan, vuxenutbildningar och högskola/universitet.

Arbetsplatsförlagt lärande (APL) förekommer inom många utbildningar. Syftet är att man som elev ska utveckla sina yrkeskunskaper och bli en del av yrkesgemenskapen på en arbetsplats. Att praktisera på en arbetsplats ger en möjlighet att få tillämpa sina teoretiska kunskaper och öka förståelsen om det man läst om.

Kontakta Socialtjänstens utbildningssamordnare: Lilian Gullberg 046-73 96 55 vid intresse av praktikplats.

Uppdaterad 2016-10-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00