Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sociala medier

Kävlinge kommun använder sociala medier tillsammans med andra kommunikationskanaler för att informera om våra verksamheter och tjänster, tipsa om vad som händer samt lyssna på dina åsikter och svara på frågor.

Vill du vara redaktör för vårt Instagramkonto? Läs mer och lämna en intresseanmälan!

Kommunövergripande konton

Övriga kommunala konton i sociala medier

Facebook

Instagram

Blogg

Förskole- och klassbloggar hittas under respektive förskolas eller skolas webbsida.

Viktigt att veta när du pratar med oss i sociala medier

Sociala medier är en viktig kanal för dialog, debatt och diskussion med medborgare. Vi använder dem tillsammans med andra kommunikationskanaler för att informera om våra verksamheter och tjänster.

Detta gäller i sociala medier

Du är välkommen att göra inlägg, ställa frågor, lägga upp bilder eller kommentera i våra konton i sociala medier. Observera att ditt inlägg är en allmän handling och kan komma att diarieföras. Synpunkter om kommunen kan också lämnas till Åsikt Kävlingelänk till annan webbplats. Där kan du även lämna in e-förslag och anmäla fel på kommunens gator, torg, parker och byggnader. Inkomna synpunkter registreras och besvaras av ansvariga handläggare på webbplatsen. Notera att våra konton inte är en arena för politiska diskussioner, de bör istället föras i andra kanaler och forum.

Inlägg som strider mot lag och våra regler tas bort

Inlägg som strider mot lag och våra regler eller anses stötande, kränkande och olämpliga tas bort. Det gäller till exempel kränkande personuppgifter, förolämpningar, förtal eller personangrepp, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier, olovliga våldsskildringar eller pornografi, uppmaningar till brott, svordomar eller obscena ord och upphovsrättsligt skyddat material. Det gäller även sekretessbelagda uppgifter och enskilda/privata ärenden. Spam, företagsreklam och upprepade inlägg är inte heller tillåtet och tas bort. Användare som upprepat bryter mot reglerna kan komma att blockeras från sidan. Om du skulle upptäcka kränkande innehåll på våra konton kan du anmäla det antingen till oss eller direkt till det sociala mediet.

Foton och filmklipp

Observera att du genom att ladda upp bilder eller filmklipp intygar att du har upphovsrätten och att vi får använda materialet. Det är inte okej att lägga upp bilder eller filmklipp på personer utan att de vet om det och har gett sitt godkännande. När det gäller barn under 15 år vill vi dessutom att du frågar vårdnadshavaren först. Hör av dig till oss om du hittar en bild eller ett filmklipp på dig själv på vår sida som du vill att vi ska ta bort.


Uppdaterad 2017-11-23

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00