Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Pressmeddelandet är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuellt.

Pressinbjudan: Årets Sommarlovsentreprenörer 2017

Tisdagen den 15 augusti är det avslutning och prisutdelning för årets sommarlovsentreprenörer i Kävlinge kommun. Årets sommarlovsentreprenör, Årets marknadsförare och Årets slitvarg ska utses.

Tid: tisdag 15 augusti klockan 12.00-14.30
Plats: kommunhuset, Kullagatan 2, Kävlinge

Utmärkelser och motiveringar:

Årets sommarlovsentreprenör – 3000 kronor
Den som har haft en stark företagsidé och visat prov på engagemang och entreprenörskap under hela projektet. Årets sommarlovsentreprenör har arbetat hårt för att förverkliga sin företagsidé och förstått företagandets olika delar.

Årets marknadsförare – 2000 kronor
Den som har varit mest kreativ och lyckats bäst med marknadsföringen. Alternativt att det funnits en strategi bakom hur denne valt att marknadsföra sig genom att till exempel satsa på design/varumärkesbyggande.

Årets slitvarg – 1000 kronor
Den som har kämpat mest under projektet. Att vara egen företagare innebär ofta mycket hårt arbete och det visar Årets slitvarg verkligen prov på!

Domargruppen består av kommunstyrelsens presidium samt sponsorer från det lokala näringslivet. Deltagarna bedöms utifrån inlämnad skriftlig redovisning, muntlig redovisning och resultat.

Sommarlovsentreprenörer drivs i samarbete med Sparbanken Skåne och Region Skåne. Ungdomarna har fått utbildning, försäkring och handledningsstöd under programmet samt ett startkapital. Totalt deltog 18 sommarlovsentreprenörer i år.

Mer information om årets sommarlovsentreprenörer

För mer information, kontakta:

Mats Rosén
Näringslivs- och turistchef
Tel: 0709-73 96 80
E-post: mats.rosen@kavlinge.se


Uppdaterad 2017-08-10

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00