Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Pressmeddelandet är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuellt.

Ökat inflytande med medborgarpanel

Ett ökat medborgarinflytande och större möjligheter att ta del av invånarnas åsikter kring aktuella frågor. Det är syftet när Kävlinge kommun nu startar en medborgarpanel.

– Vi arbetar hårt för att sätta Kävlinge på kartan som en attraktiv boendekommun. Att få ta del av vad våra invånare tycker är av största vikt när vi utvecklar kommunens service och tjänster, säger Pia Almström, kommunstyrelsens ordförande.

1500 invånare i åldern 18 år och uppåt har bjudits in till Kävlingepanelen och urvalet är representativt för kommunen. Deltagarna som väljer att gå med kommer få besvara en enkät ungefär fyra gånger per år med frågor som rör kommunens verksamheter. De väljer själv om de vill svara på dem digitalt eller på papper och svaren är anonyma.

En av fyra medborgardialoger 2017

Uppstarten av medborgarpanelen är en av 2017 års medborgardialoger. Kommunstyrelsen beslutar varje år om ett antal större medborgardialoger med syfte att ge invånare ökat inflytande över aktuella frågor och förtroendevalda ytterliga underlag inför beslut.

Mer om medborgardialoger

För mer information, kontakta:

Pia Almström
Kommunstyrelsens ordförande
Telefon: 0709-73 91 11
E-post: pia.almstrom@kavlinge.se

Uppdaterad 2017-08-28