Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook
Nyheten är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Vikenbadet öppnar i julveckan

Måndag den 19 december öppnar simdelen på Vikenbadet efter höstens renovering.

I början av sommaren stängdes Vikenbadet i Furulund för renovering av den bärande konstruktionen. Arbetet har främst rört de underliggande bjälklagren, men vissa små uppfräschningar kommer att märkas.
– Golvet runt bassängen är nytt och fräscht. Därtill har duscharna försetts med system som kommer att ta bort tillväxten av legionellabakterier, vilket har varit ett problem i flera år, säger Berit Christenson, Fastighetschef KKB Lokaler. Renoveringen som är utförd hittills gör att simdelen kan öppna före jul, men är inte helt klar.
– Vi kommer att handikappsanpassa entrén till badanläggningen och göra uppfräschningar av omklädningsrummen under våren, säger Berit Christenson.

Julig vattengympa får inviga

Under julveckan är badhusgäster välkomna tillbaka till Vikenbadet.
– Simningen startar den 19 december, och torsdagen den 22 december har vi en mer officiell invigning då vi startar igång med julvattengympa följt av roliga aktiviteter hela dagen, säger Maria Westerlund, anläggningschef på Viken- och Tolvåkersbadet.

Information om invigningen och öppettider finner du på Medleys webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Uppdaterad 2016-12-15

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00