Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Press- och informationsmaterial

Här hittar du pressmeddelanden, pressbilder och annat informationsmaterial. Tryckt material kan du skicka efter via broschyrbeställningen. Hittar du inte vad du söker, kontakta oss gärna.

Pressmeddelanden

 • 2017-12-20
  Visionsbild på nya Tolvåkers förskola. Illustration: Arkitektgruppen i Malmö AB

  Första rivtaget på Tolvåkersområdet


  Nu påbörjas rivningen av Tolvåkers förskola. Rivningen är det första steget i en omfattande förnyelse av Tolvåkersområdet som bland annat innefattar en ny förskola, totalrenovering av Tolvåkerskolan och en ny sporthall där Tolvåkersbadet idag står.
 • 2017-12-14

  Pressinbjudan: Första rivtaget på Tolvåkersområdet


  Onsdagen 20 december påbörjas rivningen av Tolvåkers förskola i Löddeköpinge. Rivningen är det första steget i en omfattande förnyelse av Tolvåkersområdet som bland annat innefattar en ny förskola, totalrenovering av Tolvåkerskolan och en ny sporthall där Tolvåkersbadet idag står.
 • 2017-11-29

  Nobelfirade på kommunens skolor och seniorrestauranger


  Snart stundar det traditionsenliga Nobelfirandet i Kävlinge kommuns seniorrestauranger och skolor med trerätters menyer till dukade långbord, underhållning och utdelning av Nobelpris.
 • 2017-11-14

  Finalister till Årets Företagare 2017


  Under september månad öppnade kommunen upp för allmänheten att nominera det företag man önskade skulle bli Årets Företagare i Kävlinge kommun 2017. Därefter har en nomineringsgrupp nu röstat fram årets tre finalföretag.
 • 2017-11-06
  kioskvagn

  Satsning på mellanmål för en bättre hälsa hos äldre


  Undernäring är ett vanligt tillstånd bland äldre och kan leda till följdsjukdomar som trycksår, förvirring och depression hos den drabbade. Ett sätt att förebygga undernäring är mellanmål. I höst började därför en kioskvagn som säljer mellanmål och snacks rulla runt bland servicelägenheterna på Ligustern i Furulund.

Arkiverade pressmeddelanden

Prenumerera på Kävlinge kommuns pressmeddelanden

Fyll i din e-postadress och klicka på Prenumerera för att få våra pressmeddelanden direkt i din inkorg.

Ändra din prenumeration

Ändra eller avanmäl om du inte längre vill ha våra prenumerationsutskick.


Uppdaterad 2018-03-01

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00