Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Bygga, riva och förändra

Här hittar du information om vad som gäller när du tänker bygga något i Kävlinge kommun. Du hittar information om när du behöver söka lov, hur du ansöker.

Det du bygger eller anlägger påverkar både dig själv och andra, och ofta under lång tid. Därför finns det lagar och regler för byggande. Det kan gälla sådant som berör alla som säkerhet, natur-, kultur- eller skönhetsvärden.

Kundtjänst svarar på frågor om dina ärenden

Du är alltid välkommen att kontakta kommunens kundtjänst. Våra handläggare på kundtjänst kan hjälpa till och svara på frågor kring bygglov eller pågående ärenden. De har telefon- och besökstid under samma tider som kommunhuset är öppet! Just nu är det många ärenden som kommer in vilket gör att handläggningstiden är beräknad till 10 veckor.
En uppgradering av ärendehanteringssystemet, som på sikt kommer göra det möjligt för den sökande att följa utvecklingen i sitt ärende, gör att vi inte kan lämna information i pågående ärenden. Mer information kommer så fort vi har det nya systemet på plats.

E-post: kontakt@kavlinge.se
Tel: 046-73 90 00

Har du ett pågående ärende kan du även komma i kontakt med din handläggare under telefon/besökstid.

Besökstider: måndag och onsdag 10:00-11:30
Telefontider: tisdag och torsdag 10:00-12:00

Informationsträffarna

Varje år arrangerar plan- och bygglovavdelningen informationsträffar för kommuninvånarna (under våren) och för företagarna (under hösten) i syfte att förbättra och öka vår service och tillgänglighet.

Vi tackar för visat intresse på den senaste informationsträffen i Kävlinge den 29:e mars 2017 där vi informerade om bl.a. bygglovsprocessen.

Ladda ner presentationen från informationsträffenPDF

Uppdaterad 2017-04-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00