Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Barnskötare till Vikariebanken

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Vikariebankens uppdrag är att, i förskolan, täcka längre period av frånvaro eller verka som extra resurs i en barngrupp. Att arbeta som pedagog hos oss innebär ett flexibelt och omväxlande arbete, där du hela tiden lär dig något nytt.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare har du tillsammans med dina kollegor ansvar för planering, genomförande, reflektion och utvärdering av verksamheten. Du utvecklar barnens förmågor och främjar deras lärande. Du är väl förankrad i Lpfö och arbetar medvetet med barns inflytande och demokrati. Du ansvarar för att förskolan arbetar mot uppställda mål och deltar aktivt i att utveckla verksamheten.

Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och du kommer regelbundet få kompetensutveckling och möjlighet att delta i olika utvecklingsgrupper med utgångspunkt i forskning och beprövade erfarenheter. Vi har ett pågående projekt som syftar till att utveckla arbetssätt med IKT som pedagogiskt verktyg. Du förväntas vara aktiv i det och får gärna ha både kunskap och intresse för IKT i förskolan.

Kvalifikationer

Du har barnskötarutbildning och/eller erfarenhet av arbete i förskolan eller motsvarande. I ditt arbete har du tydligt barnfokus, är närvarande och engagerad i samspelet med barnen och ser det kompetenta barnet. Du är ansvarsfull, målinriktad och tycker det är viktigt att ha en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. I ditt arbete är du positiv och engagerad. Du ser möjligheter snarare än hinder, har stor förmåga att samarbeta samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift i det svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-28
Referensnummer: 379/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktperson


Ines Andersson
Samordnare
046-739879

ines.andersson@kavlinge.se

Per Nilsson
Samordnare
046-73 98 79
0709-73 95 71
per.nilsson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00