Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kulturskolechef till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Kultur och fritid omfattar bibliotek, fritidsgårdar, föreningsstöd, idrott, friluftsaktiviteter, kulturskola och kulturaktiviteter. Totalt är vi ett fyrtiotal engagerade medarbetare med uppdraget att erbjuda människor goda förutsättningar till en rik fritid där man kan ha roligt, vara aktiv och utvecklas. I praktiken innebär det att vi vill bidra till att stärka demokratin, öka folkhälsan, stimulera ett samhällsengagemang samt ge goda möjligheter till upplevelser och eget skapande. Det gör vi tillsammans med föreningar, privatpersoner, näringsliv, olika organisationer och kollegor inom kommunen.

Att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål tycker vi är viktigt. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra ger vi bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen också en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i en nystartad ledningsgrupp där enhetschefer för arbetsmarknad och integration, kultur och fritid, individ och familjeomsorg, vuxenutbildning samt gymnasie ingår. Där förväntas du aktivt bidra med att se kulturskolans möjligheter i ett verksamhetsövergripande perspektiv. Som kulturskolechef ansvarar du för att leda kulturskolans verksamhet i enlighet med uppsatta mål. I ditt uppdrag ingår att driva kulturskolans pedagogiska och konstnärliga utveckling och du utmanar och stödjer medarbetarna på ett positivt sätt i utvecklings- och förändringsarbete. Du ansvarar också för kulturskolans systematiska kvalitetsarbete liksom för budget, personal och arbetsmiljöarbete.
Vi erbjuder dig ett stimulerande uppdrag i en framgångsrik och växande kommun där du får kontinuerlig kompetensutveckling och dina blivande medarbetare är engagerade och positiva.

Kvalifikationer

Du har en examen från musikhögskola eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt erfarenhet av ledarskap i liknande verksamhet. Du har även erfarenhet av pedagogiskt arbete och ett stort intresse för konstnärliga verksamheter. Du skall ha förståelse för, och intresse av, att arbeta i en politiskt styrd organisation.
Du är kommunikativ och har förmågan att anpassa ditt sätt att kommunicera efter situation och mottagare. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både inom och utanför organisationen. Du arbetar självständigt med att strukturera, planera och organisera ditt arbete och du levererar inom förutbestämda tidsramar. Som person har du inga problem att förändra ditt arbetssätt när förutsättningarna snabbt ändras. I ditt ledarskap är du lyhörd, närvarande och tydlig. Du har förmåga att skapa en positiv atmosfär och stort engagemang hos dina medarbetare och du känner stort engagemang för pedagogisk och konstnärlig utveckling.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-04-22
Referensnummer: 75/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Anneli Nilsson
Verksamhetschef
046-2871770
070-9739215
anneli.nilsson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.
För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats. Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00