Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Timvikarier natt till Vikariebanken

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Vi söker timvikarierande undersköterska/ vårdbiträde till vår vikariebank

Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att tillgodose kommuninvånares individuella behov av god omvårdnad. . På delegation av legitimerad personal kan du komma att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande arbetsinsatser.

Kvalifikationer

Önskvärt att du har läst vård- och omsorgsprogrammet och/eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete med äldre människor och människor med demensdiagnos är meriterande. Detsamma gäller erfarenhet av medicinskt och socialt omsorgsarbete.

I ditt arbete är du närvarande och sätter den enskildes behov i fokus utifrån ett salutogent arbets- och synsätt. Du har ett genuint intresse för människor, stor känsla för god omsorg och den enskildes integritet samt har ett gott bemötande. Du är ansvarsfull, målinriktad och tycker det är viktigt att ha goda relationer till vårdtagare, kollegor och ledning. Vi tror också att du är positiv, engagerad och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du ser möjligheter snarare än hinder och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi räknar med att du har datorvana. Då vi arbetar i programmet Procapita ser vi gärna att du har erfarenhet av det eller liknande verksamhetssystem.

På natten arbetar man oftast ensam på avdelningen så det krävs att man kan arbeta självständigt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Omgående

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-20
Referensnummer: 115/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 4

Kontakt

Kontaktperson


Carina Alfh
Rekryteringssamordnare

0709-739696
carina.alf@kavlinge.se

Pia Anderberg
Samordnare
046-739014Pernilla Nordqvist
Samordnare
046739043

pernilla.nordqvist@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant Kommunals sektion Kävlinge

046- 73 94 58

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24