Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kävlinge Kommuns Hemvård söker timvikarier

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.


Kävlinges hemvård söker nu fler timvikarier för hela verksamheten! Gillar du att jobba med människor? Är du intresserad av ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? I så fall borde du bli timvikarie i vår verksamhet.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Hemvården i Kävlinge kommun består av flera enheter som arbetar med olika delar. Vi utför till exempel hemtjänstinsatser i medborgarens ordinära boende, vi ger stöd och omsorg på äldreboenden och har även team som arbetar rehabiliterande för att medborgare ska kunna bli självständiga efter exempelvis sjukdom eller skada.

Som vikarie i Hemvården arbetar du tillsammans med undersköterskor för att ge stöd/service samt social omsorg och omvårdnad till medborgare som har ett fastställt behov av våra insatser.

Kvalifikationer

Den sökande ska ha intresse för människor, vara positiv och villig att lära sig nya saker.

Det är alltid ett stort plus om den sökande är/pluggar till undersköterska, har körkort eller erfarenhet av hemvårdsarbete sedan tidigare - men alla är varmt välkomna att söka sig till vår verksamhet.

Alla nya timvikarier får en fullgod introduktion som tydligt förbereder för vikariat inom verksamheten. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är introduktionen personligt anpassad efter dina och verksamhetens behov.

Vi ser även gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för våra verksamheter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde kommer ske efter överenskommelse. Vi kommer löpande under ansökningstiden att kalla till intervju och introduktion.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-18
Referensnummer: 291/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 10

Kontakt

Kontaktperson


Marina Caggianella
Enhetschef Vikariebanken
046-739485
0709-739485
marina.caggianella@kavlinge.se

Pia Anderberg
Samordnare
046-739014Madelene Asp
Samordnare
046-739043Pernilla Nordqvist
Samordnare
046-739043


Övrigt

Hemvårdens enheter har olika behov och vår verksamhet pågår dygnet runt. Den sökande kan till fördel, redan i sin ansökan, uttrycka önskemål om att få arbeta endast dag- eller kvällstid, natt eller helg. Vi kommer att titta på samtliga önskemål och försöka att matcha in den sökande i den verksamhet som passar bäst.

Alla timvikarier är kopplade till vår Vikariebank som även introducerar vikarien i schemaverktyget Telme. Timvikarien kan sedan, från dator eller smarphone, lägga ett eget schema för dagar och arbetstider som hen vill arbeta. Verktyget Telme är mycket enkelt att jobba i och innebär att vikarien själv styr sina arbetstillfällen.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00