Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Kvalificerad administrativ assistent

Arbetsuppgifter

Verksamhetsassistent med systemansvar för Procapita IFO. Tjänsten är direkt underställd enhetschefen för vuxenenheten inom Individ-och familjeomsorgen. Arbetet är självständigt med krav på egen initiativförmåga. Arbetsuppgifterna består av systemadministration, support till användarna, utvecklingsarbete, utbildning/fortbildning av användarna samt bearbetning av uppgifter som ligger till grund för statistik och verksamhetsuppföljning. Du kommer även arbeta med kommunens hemsida, intranät, fakturahantering i Raindance, HR-administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter. Vissa handläggnings- och uppföljningsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Lämplig gymnasieutbildning eller annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning och erfarenhet från kommunal verksamhet.
Du har goda IT-kunskaper och erfarenhet av arbete med olika program och system, har goda kunskaper i Procapita. Du är en van användare av office-paketet.
Du har erfarenhet av ekonomi. Det ses som en fördel om du har arbetat inom Individ-och familjeomsorgen och känner till gällande lagstiftning.
Du är analytisk och kvalitetsmedveten och har god känsla för service.
Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt har du god samarbetsförmåga.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Snarast efter överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Liliana Pekalska
Telefon: 046-739819

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig företrädare nås via vxl
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 271/17
Sista ansökningsdag: 2017-09-14

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.


Individ- och familjeomsorgen består av två enheter, vuxenenheten och enheten för barn och familj. Vi söker en kvalificerad assistent till hela Individ-och familjeomsorgen. Tjänsten är placerad under enhetschefen för vuxenenheten.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00