Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kvalificerad administrativ assistent

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.


Individ- och familjeomsorgen består av två enheter, vuxenenheten och enheten för barn och familj. Vi söker en kvalificerad assistent till hela Individ-och familjeomsorgen. Tjänsten är placerad under enhetschefen för vuxenenheten.

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsassistent med systemansvar för Procapita IFO. Tjänsten är direkt underställd enhetschefen för vuxenenheten inom Individ-och familjeomsorgen. Arbetet är självständigt med krav på egen initiativförmåga. Arbetsuppgifterna består av systemadministration, support till användarna, utvecklingsarbete, utbildning/fortbildning av användarna samt bearbetning av uppgifter som ligger till grund för statistik och verksamhetsuppföljning. Du kommer även arbeta med kommunens hemsida, intranät, fakturahantering i Raindance, HR-administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter. Vissa handläggnings- och uppföljningsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Lämplig gymnasieutbildning eller annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning och erfarenhet från kommunal verksamhet.
Du har goda IT-kunskaper och erfarenhet av arbete med olika program och system, har goda kunskaper i Procapita. Du är en van användare av office-paketet.
Du har erfarenhet av ekonomi. Det ses som en fördel om du har arbetat inom Individ-och familjeomsorgen och känner till gällande lagstiftning.
Du är analytisk och kvalitetsmedveten och har god känsla för service.
Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt har du god samarbetsförmåga.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: 2018-08-15
Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-14
Referensnummer: 271/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Liliana Pekalska
Enhetschef
046-739819

liliana.pekalska@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00