Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Idrottslärare åk 4-6 till Skönadalsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Skönadalsskolan är en välfungerande F-6-skola belägen i ett naturskönt område med närhet till skog och hav i Hofterup. Hos oss följer kvalitetsarbetet en röd tråd och bidrar till en samsyn kring eleverna och skolans värdegrund.

Vi har ett tydligt elevperspektiv och värdesätter en hög delaktighet i skolans planeringsprocesser. Vår personalomsättning är låg och medarbetarenkäter visar på en hög trivsel och nöjdhet med skolans organisatoriska ledarskap. Vårt fantastiska skolbibliotek har fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass och vi arbetar strategiskt med medie- och informationsteknik i samarbete med vår skolbibliotekarie. Är du intresserad av att arbeta med digitala verktyg har du kommit helt rätt!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Hos oss får alla lärare möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

På Skönadal värderar vi hälsa och välmående högt! Våra elever i åk 5-6 har varje vecka utöver ordinarie idrottsundervisning ett pulspass med pulshöjande aktivitet. Elever i åk 1-4 har 30 min rörelse på schemat varje vecka, utöver ordinarie idrottsundervisning.

Tillsammans med vår andra idrottslärare, som undervisar åk 1-3, ansvarar du för planering, genomförande och dokumentation av ämnet idrott och hälsa för våra mellanstadie-elever.

Du kommer att ingå i ett arbetslag som leds av en lagledare och som innehåller lärare, speciallärare och elevresurser. Inom arbetslaget fördelas vissa arbetsuppgifter såsom pedagogisk måltid och rastvakt.
I tjänsten ingår i dagsläget inget mentorskap.

På skolan finns en fin idrottshall utrustad med allt som behövs för att kunna planera för en varierad och utmanande undervisning. Området kring skolan är som gjort för utomhusidrott i den fantastiska naturen som finns inpå knuten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa i åk 4-6. Det är meriterande med ytterligare ämnesbehörighet.

Du har ett tydligt ledarskap samtidigt som du är flexibel och har förmåga att se varje elevs behov och att anpassa undervisningen utifrån dessa.

Du har god samarbetsförmåga och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har god förmåga att skapa goda relationer till kollegor och elever.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-25
Referensnummer: 256/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Elin Ahx
Rektor
046-739769
0709-739760
elin.ahx@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER