Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Ljungenskolan i Furulund söker förskollärare/lärare till förskoleklass

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Ljungenskolan i Furulund söker förskollärare/lärare till förskoleklass som vill bidra till att våra elever utvecklar sina förmågor i en trygg, kreativ och stimulerande lärmiljö!
Skolans omgivningar med skog och å erbjuder rika möjligheter till stimulerande uteverksamhet. Skolan har ca 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har tre arbetslag med fritidshem, förskoleklass och åk 1 till åk 3. I det fjärde arbetslaget ingår fritidsklubb och klasserna 4 till 6.
Skolan visar goda resultat i olika granskningar och eleverna har hög måluppfyllelse. Vi tillämpar ett formativt förhållningssätt och värdesätter det kollegiala lärandet. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi långsiktigt på några områden. Aktuella områden är elevernas läsutveckling och arbete med digitala verktyg för ett omdefinierat lärande.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta i förskoleklass på Ljungenskolan innebär att du tillsammans med andra förskollärare ansvarar för verksamheten. Ni planerar, genomför, utvärderar och utvecklar den i enlighet med skolans styrdokument. Vi har två förskollärare i varje grupp. Hos oss främjar förskoleklassens verksamhet inlärning på ett lustfyllt sätt, där leken tar stor plats. Vi satsar mycket på språkutveckling bl.a. genom Bornholmsmodellen och på ett strukturerat arbete kring matematik. Du ingår i ett arbetslag med fritidspedagoger och lärare i åk 1, 2 och 3 där ni tillsammans ansvarar för elevernas utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarlegitimation eller grundskollärarlegitimation med inriktning mot de lägre åldrarna. Du förväntas vara väl förtrogen med och arbeta utifrån gällande styrdokument Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande.

Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna. Med ett positivt förhållningssätt har du förmågan att skapa goda relationer och ett gott samarbete med elever, föräldrar och kollegor.

Du är målmedveten, strukturerad och positiv till utvecklingsarbete och du är förtrogen med att arbeta med digitala verktyg.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: januari 2018 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-22
Referensnummer: 282/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Gun-Sophie Andersson
Bitr rektor


gun-sophie.andersson@kavlinge.se

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00