Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Bygglovarkitekt/Bygglovhandläggare

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Miljö- och byggavdelningen ingår i kommunens förvaltningsdel Miljö & Teknik. Avdelningen består av en miljö- och en byggenhet med totalt 14 medarbetare. 4 av våra medarbetare jobbar med byggrelaterade frågor och hanterar ärenden från beslut om lov till slutbesked. Inom avdelningen finns en bred kompetens och det erbjuds goda möjligheter att utvecklas mot specialintresse inom nämndens ansvarsområde.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete där du i huvudsak arbetar med bygglovrelaterade frågor. Som bygglovarkitekt/bygglovshandläggare arbetar du bl.a. med handläggning av ansökningar om förhandsbesked, lov-, bygg- och tillsynsärenden samt med information och rådgivning till allmänheten.

Du kommer även få möjligheter medverka i andra utvecklingsuppdrag och utvecklingsprojekt inom avdelningens verksamhetsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är arkitekt, byggnadsingenjör, bygglovhandläggare eller har en annan likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av kommunal verksamhet och myndighetsutövning. Intresse av arkitektur och gestaltningsfrågor samt kunskap inom teknisk granskning är meriterande. Som person är du nyfiken, analytisk och har stark initiativförmåga. Du uppskattar struktur och är noggrann. För dig är det naturligt att skapa goda relationer och värdefulla nätverk, både inom organisationen och utanför den.

• Du ska ha relevant utbildning som tjänsten kräver
• Du har erfarenhet av kommunal verksamhet och myndighetsutövning
• Du har intresse av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
• Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.
• Erfarenhet av ärendehanteringssystem, gärna Vision, är meriterande
• Körkort B krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast möjligt eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-14
Referensnummer: 383/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Mentor Demjaha
Miljö- och bygglovschef
046-739134

mentor.demjaha@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00