Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lärare i svenska som andraspråk till språkintroduktionen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Lärcentrum är kommunens samlade organisation för utbildning och studie- och yrkesvägledning för ungdomar och vuxna samt arbete och integration. Från hösten 2017 ingår även enheterna ekonomiskt bistånd och ensamkommande barn. På Lärcentrum möter du hela världen! Vårt mål är att rusta människor för framtidens kompetensbehov och efterfrågan genom att vägleda, stödja, uppmuntra och erbjuda efterfrågade tjänster, program och kurser. Härifrån ska man gå stärkt att möta framtiden! Vi som jobbar här är engagerade, ansvarsfulla och pålitliga med stort intresse för människor i alla åldrar och kulturer. Vi tror att vardagen går lättare med en god portion humor och har en konstruktiv hållning med inställningen att allt går att lösa! Vi jobbar tätt ihop och har dagliga pedagogiska samtal.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i svenska som andraspråk samt gärna något annat ämne och i övrigt arbetsuppgifter som är kopplade till elevgruppen.

Utmärkande för verksamheten är att vi är engagerade och har en konstruktiv hållning. Vår inställning är att allt går att lösa! I arbetslaget arbetar vi tätt tillsammans och har dagliga pedagogiska samtal. Utmärkande är också att de studerande är navet för vårt arbete. Vi som arbetar här är engagerade, ansvarsfulla, pålitliga personer med stort intresse för människor i alla åldrar, andra kulturer och vi tror att vardagen går lättare med en god portion humor. Vi söker dig som känner igen dig på den beskrivningen.

Kvalifikationer

Du är behörig att undervisa i svenska som andraspråk. Du har kunskap om och ett stort engagemang och intresse för elever med svenska som sitt andraspråk. Du är engagerad, nyfiken och har ett genuint intresse av att hitta styrkan och motivationen hos den enskilda eleven Erfarenhet av och flexibla lärformer är meriterande. Du bör ha god datorvana och vara intresserad av att utveckla verksamheten. Tjänsten är en ferietjänst.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2018-08-13

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-21
Referensnummer: 55/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Gunilla Peterson
Rektor

046 - 73 94 50
gunilla.peterson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via Kontakt Kävlinge

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00