Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Ny lärartjänst på Annelundsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Annelundsskolan är en trygg och mycket välfungerande Reggioinspirerad F-6-skola med ca 180 elever och 25 personal. Skolan är centralt belägen i Kävlinge med gångavstånd till järnvägsstationen. Vår skola och skolgård erbjuder goda lärmiljöer och vi arbetar ständigt med att förändra vår undervisning för att möta våra elevers behov. Vi arbetar i arbetslag och vårt fokus är elevens utveckling och delaktighet. Vi har ett flexibelt resurstänkande och sätter in stöd där det behövs.

Våra pedagoger arbetar engagerat och kunnigt för att stödja eleverna i lärprocessen och för att eleverna ska känna delaktighet, trygghet och trivsel hos oss. Vi arbetar Reggio-inspirerat och elevernas kreativitet ges möjlighet att utvecklas, genom de olika uttryckssätt eleverna använder för att visa sina kunskaper. På skolan finns en nyinredd ateljé med möjlighet för skapande verksamhet. Hos oss får det skapande arbetet stort utrymme! Varje elev har tillgång till en egen iPad och vi arbetar kollegialt med utveckling av arbetssätt, kring våra digitala verktyg.

Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom ett systematiskt kvalitetsarbete, för att eleverna ska gå vidare från vår skola med hög måluppfyllelse och en bra värdegrund. Elevens välmående och kunskapsutveckling står i fokus och våra elever når goda studieresultat. I år deltar vi i läslyftet och nästa läsår går vi vidare i vårt arbete med BFL och lärandematriser.

Skolan har ett mycket gott rykte, där både elever och personal trivs och mår bra. Vår personalomsättning är låg och vi har högt söktryck till våra elevplatser. Annelundsskolan är den lilla skolan med stort hjärta och kompetens!

Arbetsbeskrivning

Vi utökar med ytterligare en lärartjänst för att ge våra elever bättre förutsättningar att nå längre i sin kunskapsutveckling. Du kommer att arbeta i årskurs 1 i ett tvålärarsystem, höstterminen 2017, men kommer redan under vårterminen delvis arbeta med dina blivande årskurs 1-elever tillsammans med personal i förskoleklass.

Under vårterminen arbetar du även tillsammans med din blivande kollega i hennes nuvarande klass. Detta ger er goda förutsättningar att utveckla samsyn i ert uppdrag och arbetssätt.

Tvålärarsystemet ger er möjlighet att tillämpa en flexibel gruppkonstellation för att möta elevernas behov. Du kommer att ha undervisning i både klass och i liten grupp.
Du ser till varje elevs behov för att öka dess måluppfyllelse, och är van att anpassa undervisning och uppgifter.

Vi söker dig som själv är trygg, engagerad och vill utveckla eleverna utifrån sina förutsättningar. Ditt hjärta klappar extra för de elever, som behöver extra skickliga pedagoger för att lyckas. Du får gärna ha specialpedagogisk kompetens. Tillsammans med kunniga kolleger fortsätter du att utveckla vår skola till en ännu bättre lärmiljö!

Du bidrar med ditt kunnande och ditt engagemang till skolans gemensamma kvalitetsarbete .

Låter detta som något för dig?
Skicka i så fall in din ansökan direkt!

Varmt välkommen med din ansökan!
Charlotta med personal

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning med inriktning åk 1-3 eller 1-6. Du är intresserad av skolutveckling och vill arbeta aktivt för att alla elever ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Du sätter elevens lärande i centrum och du arbetar aktivt för en god lärmiljö, där värdegrundsarbetet är en självklar del av ditt uppdrag.

Du är en tydlig ledare och har en strukturerad undervisning. Du har ett formativt förhållningssätt och ser elevernas delaktighet i sitt eget lärande som en viktig del av ditt uppdrag.

Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga är något vi lägger stor vikt vid. Detta är extra viktigt för oss, då vi är en liten enhet, där varje medarbetares insats är betydelsefull!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid100% med möjlighet till 80 % om så önskas
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-01-20
Referensnummer: 04/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Charlotta Lilius
Rektor
046-739800

charlotta.lilius@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi kommer att påbörja intervjuer under ansökningstiden.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00