Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Tolvåkers förskola ligger i Löddeköpinge och vi befinner oss just nu i moduler intill den gamla förskolan. Planering har startat för en ny förskola, vill du vara med på resan?
I tjänsten ges du även möjligheten att vara med och utforma det dagliga arbetet på förskolan.

Vi arbetar tematiskt för att skapa ett sammanhang i barnens lärande. Detta läsår har vi Djur och Natur, som gemensamt tema på förskolan. Genom temat hittar vi på ett lustfyllt sätt ingångar till barnens lärande.

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare ansvarar du för att tillsammans med de andra i ditt arbetslag planera, genomföra, utveckla och dokumentera det pedagogiska arbetet. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för ett livslångt lärande i en lustfylld lärandemiljö, samt arbeta utifrån Kävlinge Kommuns värdegrund.

Kvalifikationer

Till tjänsten krävs flexibilitet och förmåga att tänka i nya banor och se möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ett positivt tänkande, öppet synsätt och god sammarbetsförmåga med såväl kollegor, barn, föräldrar och ledning. Du ska ha ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska miljön både inne och ute till att bli rolig och inspirerande för barnen. Du ska även vilja driva arbetet med den pedagogiska dokumentationen framåt.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-29
Referensnummer: 290/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Marie Norberg
Förskolechef
046-739514

marie.norberg@kavlinge.se

Marie Jönsson
Biträdande Förskolechef
046-739358

marie.jonsson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00