Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Elevassistent Introduktionsprogrammet Kävlinge Lärcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?


Kävlinge Lärcentrum

Vårt motto är Härifrån går du stärkt att möta framtiden!
Kävlinge Lärcentrum består av Komvux, Introduktionsprogram, SFI, kommunens arbetsmarknads- och integrationsenhet samt studie- och yrkesvägledning. Vi söker nu en elevassistent för en våra elever på introduktionsprogrammen.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett välfungerande och positivt arbetslag. Utmärkande för arbetslaget är en konstruktiv hållning där allt går att lösa! De studerande är navet för vårt arbete. Arbetslaget består av engagerade, ansvarsfulla, pålitliga personer med stort intresse för lärande och med sinne för varje enskild elev behöver för att stanna, trivas och lyckas med sina studier. Vi söker dig som känner igen dig på den beskrivningen.

Kvalifikationer

Som person är du lugn, trygg i dig själv, engagerad, självständig, och flexibel. Du är tydlig i ditt kroppsspråk och låter dig inte påverkas. Vidare har du humor, självdistans, tålamod, god människokännedom och ett genuint intresse för ungdomar och deras tankar. Du förmår vara vuxen och sätta gränser. Du kan lyssna och du har en vilja att förstå ungdomar. Du är en person som förstår vikten av att se starka sidor och resurser hos dem du ska arbeta med. Att arbeta lösningsfokuserat är något som du antingen redan kan eller mycket gärna vill lära dig. Vi söker en dig som har erfarenhet gärna från idrotten eller ungdomsledare i andra sammanhang, med en god portion humor, mognad, vishet och självdistans. Känner du igen dig på den beskrivningen? Då passar du hos oss!
Intervjuer kommer att ske löpande. Anställning kan komma att ske före det att sista ansökningsdag har gått ut.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde: snarast

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-25
Referensnummer: 285/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Gunilla Peterson
Rektor

046 - 739450
gunilla.peterson@kavlinge.se

Catarina Kjellander

0709 73 94 09

catarina.kjellander@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00