Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Barnskötare till Stationsstadens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Stationsstadens förskola ligger på promenadavstånd från tågstationen i Kävlinge. Förskolan är helt nybyggd och utrustad med moderna och trivsamma pedagogiska lärmiljöer, till exempel vattenverkstäder, ateljéer och torg i olika storlekar. Med inriktningen ”Naturvetenskap och teknik” som grund arbetar vi utifrån ett utforskande och undersökande arbetssätt. Förskolan har en tydlig organisation som stödjer utveckling. Till vår hjälp har vi bland annat våra sagopedagoger som uppmuntrar och stöttar oss i arbetet med barns språk och kommunikation.

Att kontinuerligt förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Vi arbetar metodiskt för att erbjuda en förskola i framkant. För att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål har vi utbildade värdegrundsledare som regelbundet bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. Som stöd finns också en IKT-pedagog som hjälper och inspirerar oss i användandet av digitala möjligheter i undervisningen.

Hos oss får alla pedagoger arbetskläder för utomhusbruk. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt femton kommunala förskolor indelade i nio förskoleområden i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Du ingår i ett arbetslag, där du planerar, genomför och reflekterar över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan. Du arbetar efter vår värdegrund; Öppenhet, engagemang och utveckling.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete, där vi synliggör och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten

Kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad barnskötare.
Till tjänsten krävs flexibilitet och förmåga att tänka i nya banor och se möjligheter. Vi lägger stor vikt vid ett positivt tänkande, öppet synsätt och god sammarbetsförmåga med såväl kollegor som barn och föräldrar. Du skall ha ett stort intresse för att vilja utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget.
Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Omgående

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-15
Referensnummer: 21/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Susanne Olsson
Förskolechef
046-739350
0709-739350

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00