Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Olympiaskolan i Kävlinge söker resurslärare F-3

Arbetsuppgifter

Resurslärare i arbetslag F-3. Eftersom vår skola hela tiden växer behöver vi ytterligare lärare till vår skola. Vi söker därför två stycken resurslärare varav en av tjänsterna är ett vikariat.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga då detta uppdrag kräver ett nära och gott samarbete med övriga lärare i arbetslag F-3.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3.

Andra uppgifter

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden.

Vi söker två tjänster varav en är en tillsvidareanställning.

Tjänstgöringsgrad 75-100%

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sanna Nyberg
Telefon: 046 739468
Namn: Jenny Kronqvist
Telefon: 046 739460

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Rosa Rydberg
Telefon: 046 739234

Ansökan

Referensnummer: 248/17
Sista ansökningsdag: 2017-08-15

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Olympiaskolan är en F-6 skola som till hösten kommer att ha 350 elever. Lärare och pedagoger är fördelade i tre arbetslag, F-3, 4-6 och fritidshem.

Skolan har under de senaste åren arbetat aktivt med värdegrunden och har som målsättning att bli Sveriges schystaste skola. Mottot är att skolan ska vara en plats där samtliga elever, personal, och vårdnadshavare respekteras utifrån sin person, sina tankar och åsikter. Skolan ska vara en plats som präglas av trygghet och utveckling.

Olympiaskolan arbetar utifrån "storklass-modellen" vilket innebär att samtliga elever i en årskurs har samma klasstillhörighet och flera lärare arbetar tillsammans i team kring klassen.

Vi söker nu ytterligare en engagerad lärare, som vill arbeta med elever i årskurs F-3 på vår skola. Som lärare har du ansvar för att varje elever får goda förutsättningar att utvecklas och nå sina mål. Du är väl förtrogen med att arbeta utifrån pedagogiska planeringar och genomför en hög kvalitativ undervisning som utgår från våra styrdokument.

Olympiaskolan ligger i centrala Kävlinge med endast fem minuters promenad från järnvägsstationen.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00