Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Timvikarier Hemvård och Lss och Socialpsykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Vikariebankens uppdrag är att täcka all korttidsfrånvaro inom våra verksamheter. Att arbeta som timanställd hos oss innebär ett flexibelt och omväxlande arbete, där du hela tiden lär dig något nytt.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Hemvården i Kävlinge består av flera enheter som arbetar med olika delar. Vi utför till exempel hemtjänstinsatser i medborgarens ordinära boende, vi ger stöd och omsorg på äldreboenden och har även team som arbetar rehabiliterande för att medborgare ska kunna bli självständiga efter exempelvis sjukdom eller skada.

Som timanställd i Hemvården arbetar du tillsammans med undersköterskor för att ge stöd/service samt social omsorg och omvårdnad till medborgare som har ett fastställt behov av våra insatser.

LoS i Kävlinge består av flera enheter som arbetar med olika delar. Vi utför insatser inom gruppboende, daglig verksamhet, korttidsvistelse/tillsyn, personlig assistans och socialpsykiatri.

Som timanställd i LoS arbetar du tillsammans med stödassistent och stödpedagog för att ge stöd, social omsorg och omvårdnad till medborgare som har ett fastställt behov av våra insatser.

Kvalifikationer

Den sökande ska ha intresse för människor, vara positiv och villig att lära sig nya saker.

Alla är varmt välkomna att söka sig till vår verksamhet och ingen erfarenhet krävs men det är alltid ett plus om du är utbildad undersköterska eller har pågående studier inom omsorgsarbete.
Fördel är också om du har körkort eller erfarenhet av omsorgsarbete sedan tidigare.

Alla nya timvikarier får en fullgod introduktion som tydligt förbereder för arbetet inom verksamheten. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är introduktionen personligt anpassad efter dina och verksamhetens behov.

Vi ser även gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för våra verksamheter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-16
Referensnummer: 17/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Carina Alfh
Uppdragssamordnare
0709-739696
0709-739696
carina.alf@kavlinge.se

Pernilla Nordqvist
Samordnare
046-739043Pia Anderberg
Samordnare
046-739014


Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00