Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Biståndshandläggare till Hemvården i Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården vänder sig till personer som till följd av ålder, funktionshinder eller sjukdom har svårt att klara sin vardag eller till dem som vårdar en närstående. Vi ansvarar bland annat för verksamheterna särskilt boende, hemtjänst och hemsjukvård. Kävlinges hemvård har goda resultat och en utvecklingsstrategi är nyligen beslutad för att möta framtiden. Vi arbetar för att äldre människor ska kunna bo kvar i sina hem under trygga förutsättningar genom en rad olika insatser. Vi erbjuder också ett välutvecklat anhörigstöd, uppsökande verksamhet i förebyggande syfte och olika aktiviteter.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Som biståndshandläggare arbetar du med myndighetsutövning inom Socialtjänstlagen (SoL). Detta innebär att utreda behov, fatta beslut och följa upp insatser. Det dagliga arbetet innefattar dokumentation, individuella möten och samverkan med övrig personal, anhöriga och andra externa myndigheter.

Kvalifikationer

Socionomexamen är ett krav likaså erfarenhet av myndighetsutövning. Då en stor del av arbetet består av dokumentation krävs att du har datorvana samt god förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket i tal och skrift

Meriterande är om du har arbetat i LifeCare Handläggare och Mina Planer samt om du har kunskaper om Socialstyrelsens utredningsmodell IBIC.

Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt, men har trots det inga problem att fatta och kommunicera tuffare beslut

Arbetet förutsätter att du är strukturerad och har en förmåga att fullfölja dina arbetsuppgifter.
Du är lösningsfokuserad i ditt arbete och har förmåga att sortera och prioritera dina arbetsuppgifter både kortsiktigt och långsiktigt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-04-02
Referensnummer: 58/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Robin Andersson
Enhetschef
046-739347
0709-739347
robin.andersson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via Kontakt Kävlinge

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00