Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Förskollärare till Nya Dala förskola " Naturvetenskap & Teknik"

Arbetsuppgifter

Du har ansvaret för det pedagogiska innehållet av verksamheten och att det målinriktade arbetet främjar varje barns utveckling och lärande.

I arbetsuppgifterna ingår att planera , genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet såväl enskilt som tillsammans med övriga medarbetare.

På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens utveckling i en lustfylld lärandemiljö utifrån vårt sätt att tänk kring vår inriktning.

Vi söker dig som ser möjligheterna med att arbeta utifrån Naturvetenskap & Teknik!

Vi erbjuder dig:
Lärplatta som pedagogiskt verktyg
Regelbunden kompetensutveckling
Utekläder
Friskvårdsbidrag

Kvalifikationer

Till tjänsten krävs flexibilitet och förmåga att tänka i nya banor och se möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, ett positivt tänkande, öppet synsätt och god samarbetsförmåga med såväl kollegor som barn och föräldrar. Du skall ha ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten både inom- och utomhus.

Du har god vana vid att arbeta med digitala verktyg. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Intresse för "Naturvetenskap & Teknik" krävs.

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation

Andra uppgifter

Urval och ev tillsättning sker löpande, så ansök redan idag!

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Arbetstid: Dagtid
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lina Jägestedt
Telefon: 046-739371

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Camilla Dabek Garaventi
Telefon: 046739294

Ansökan

Referensnummer: 459/16
Sista ansökningsdag: 2017-01-29

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Nya Dala förskola har inriktningen "Naturvetenskap & Teknik". Den genomsyrar hela verksamheten. Kompetenta, engagerade, kreativa och medforskande pedagoger präglar förskolan. Pedagogiska diskussioner, kollegialt lärande i kombination med nytänk gör vårt arbete roligt, lärorikt och utmanande!
Tillsammans med barnen upptäcker och utforskar vi vår omvärld genom naturvetenskap & teknik. Den pedagogiska miljön arbetar vi medvetet med för att stimulera barnens möten, fantasi och kreativitet. Vi har en utepedagog som finns till för alla barn och alla pedagoger på förskolan och som tar med oss på många spännande äventyr! Vi har även två sagopedagoger som tar oss till fantasins värld på olika sätt! Allt utifrån läroplansmålen!
Vill du vara med på resan?

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00