Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kävlinge LSS och socialpsykiatri söker timvikarier

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Arbetsbeskrivning

Lss och Socialpsykiatrins målsättning är att ge förutsättningar för goda levnadsvillkor till den som behöver stöd enligt LSS.
Tillsammans med brukaren tar vi fram genomförandeplaner som utgår från respekt och hänsyn till individuella önskemål och behov.
GRUPPBOENDE
Arbetet innebär att du skall fungera som ett stöd för personer med funktionsnedsättningar i deras hem och på deras fritid utifrån var och ens förmåga , behov och önskemål.
KORTIDSVISTELSE/TILLSYN
Arbetet innebär att stödja barn och ungdomar med funktionsnedsättningar utifrån deras behov och önskemål samt ge dem möjlighet till en stimulerande fritid.
PERSONLIG ASSISTANS
Arbetet innebär att hjälpa personer i olika vardagssituationer såsom personlig omvårdnad, sköta hemmet och komma ut i samhället, allt utifrån den enskildes behov och villkor.
DAGLIG VERKSAMHET
Arbetet innebär att stödja personer med funktionsnedsättning, autism eller förvärvad hjärnskada i det dagliga livet, att utifrån den enskildes behov och förmåga.
SOCIALPSYKIATRIN
Verksamheten består av bland annat av boendestöd. Arbetet innebär att ge stöd i vardagen utifrån det behov som finns med anledning av personens psykiska funktionsnedsättning

Kvalifikationer

Den sökande ska ha intresse för människor, vara positiv och villig att lära sig nya saker.

Det är alltid ett stort plus om den sökande är/pluggar till undersköterska med LSSinriktning, har körkort eller erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare - men alla är varmt välkomna att söka sig till vår verksamhet.

Alla nya timvikarier får en fullgod introduktion som tydligt förbereder för vikariat inom verksamheten. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är introduktionen personligt anpassad efter dina och verksamhetens behov.

Vi ser även gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för våra verksamheter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde kommer ske efter överenskommelse. Vi kommer löpande under ansökningstiden att kalla till intervju och introduktion.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-21
Referensnummer: 274/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 10

Kontakt

Kontaktperson


Marina Caggianella
Enhetschef Vikariebanken
046-739485
0709-739485
marina.caggianella@kavlinge.se

Pia Anderberg
Samordnare
046-739014Madelene Asp
Samordnare
046-739043Pernilla Nordqvist
Samordnare
046-739043


Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Lss och Socialpsykiatrins enheter har olika behov och vår verksamhet pågår dygnet runt. Den sökande kan till fördel, redan i sin ansökan, uttrycka önskemål om att få arbeta endast dag- eller kvällstid, natt eller helg. Vi kommer att titta på samtliga önskemål och försöka att matcha in den sökande i den verksamhet som passar bäst.

Alla timvikarier är kopplade till vår Vikariebank som även introducerar vikarien i schemaverktyget Telme. Timvikarien kan sedan, från dator eller smarphone, lägga ett eget schema för dagar och arbetstider som hen vill arbeta. Verktyget Telme är mycket enkelt att jobba i och innebär att vikarien själv styr sina arbetstillfällen.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00