Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Undersköterska sökes till Resursteamet- Vikariebanken

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Vikariebankens uppdrag är att täcka all korttidsfrånvaro inom hemvård, LSS och socialpsykiatri. Vårt mål är att ge bra kvalité i utförandet av våra tjänster med kundnytta i fokus. Sedan våren 2016 arbetar vi aktivt med vårt Värdegrundsarbete för att stärka teamet ytterligare. Att arbeta som undersköterska i Vikariebanken innebär ett flexibelt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta både med äldre och yngre personer i behov av vård och stöd. När du arbetar hos oss får du ett lönetillägg och en arbetstidsförkortning.

Nu utökar vi antalet anställda i vårt team som ett led i satsningen att erbjuda attraktiva anställningar och möta efterfrågan från enheterna på att ersätta vakanser p g a korttidsfrånvaro med professionell och utbildad personal.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill vara med och kunna påverka utvecklingen av Vikariebanken, samt att du brinner för att jobba inom vård och omsorg. Du kommer att arbeta med att täcka upp korttidsfrånvaron inom socialtjänsten.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet inom demensvård.
Du är trygg i din yrkesroll som undersköterska.

Du är flexibel och har ett gott bemötande. För dig är det naturligt att ge god service i alla dina kontakter med brukare, anhöriga, kollegor och chefer. Du trivs med att jobba på olika enheter.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Körkort och egen bil är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskomelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-26
Referensnummer: 76/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktperson


Marina Caggianella
Enhetschef Bemanningsenheten
046-739485
0709-739485
marina.caggianella@kavlinge.se

Pia Anderberg
Samordnare
046-739014Pernilla Nordqvist
Samordnare
046-739043


Facklig företrädare


Facklig företrädare
Facklig kontaktperson nås via vxl
046-739000

Övrigt

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00