Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Undersköterska sökes till Resursteamet- Vikariebanken

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill vara med och kunna påverka utvecklingen av Vikariebanken. Du trivs i din roll som undersköterska och brinner för att jobba med människor. Du kommer att arbeta med att täcka upp korttidsfrånvaron inom äldrevården i Kävlinge kommun, boende och hemtjänst.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet inom demensvård.
Du är trygg i din yrkesroll som undersköterska.

Du är flexibel och har ett gott bemötande. För dig är det naturligt att ge god service i alla dina kontakter med brukare, anhöriga, kollegor och chefer. Du trivs med att jobba på olika enheter.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Körkort och egen bil är ett krav.

Andra uppgifter

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Marina Caggianella
Telefon: 046-739485
Namn: Pia Anderberg
Telefon: 046-739014
Namn: Madelene Asp
Telefon: 046-739043
Namn: Pernilla Nordqvist
Telefon: 046-2804014

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig representant nås via växeln
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 292/17
Sista ansökningsdag: 2017-09-22

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Vikariebankens uppdrag är att täcka all korttidsfrånvaro inom hemvård, LSS och socialpsykiatri. Vårt mål är att ge bra kvalité i utförandet av våra tjänster med kundnytta i fokus. Sedan våren 2016 arbetar vi aktivt med vårt Värdegrundsarbete för att stärka teamet ytterligare. Att arbeta som undersköterska i Vikariebanken innebär ett flexibelt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta både med äldre och yngre personer i behov av vård och stöd. När du arbetar hos oss får du ett lönetillägg och en arbetstidsförkortning.

Nu utökar vi antalet anställda i vårt team som ett led i satsningen att erbjuda attraktiva anställningar och möta efterfrågan från enheterna på att ersätta vakanser p g a korttidsfrånvaro med professionell och utbildad personal.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00