Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Engagerad förskolechef till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

I Kävlinge finns totalt 15 kommunala förskolor fördelade i 8 förskoleområden. Vi söker nu en engagerad förskolechef till Förskoleområde Löddeköpinge 2. Området består av två förskolor; Brynstenens och Tolvåkers förskola. Tolvåkers förskola är tillfälligt i moduler och vi söker nu en förskolechef som får vara delaktig i processen för nybyggnation och så småningom leda nystart av en ny modern förskola.
Vi satsar på hög kvalitet och har en gemensam strävan att ha förskolor i framkant. Vår bärande idé är att alla har en nyfikenhet och lust att lära, en möjlighet att växa, utvecklas och lyckas. Vi är inne i en spännande tid med kvalitetsutveckling inom flera områden. Vi arbetar med gemensamma fokusområden, strategier och aktiviteter för att kvalitetssäkra förskolans verksamhet. Att kontinuerligt förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss.

Arbetsbeskrivning

Som förskolechef leder, stödjer, utvecklar och utmanar du dina medarbetare. Du kommer att få ett utmanande och stimulerande arbete, med ansvar för såväl personal, verksamhet som ekonomi. Du kommer att ingå i förskolans ledningsgrupp där vi bland annat arbetar med ett kollegialt lärande för att tillsammans utveckla förskolorna i kommunen. Du ska också bidra till utveckling i de övergripande utvecklingsområden som gäller för Kävlinge kommun.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som förskolechef krävs det pedagogisk högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta som ledare i en pedagogisk miljö. Du behöver vara väl förtrogen med förskolans styrdokument och pedagogiska uppdrag samt kunna verka för en aktiv och konstruktiv kommunikation och kvalitetsutveckling. Du ska på ett förtroendefullt sätt kunna samverka med ledning, personal, föräldrar och barn. Du har en förmåga att engagera dina medarbetare samt visa ett tydligt resultatansvar.

Vi förutsätter att du kan upprätta och arbeta inom fastställda ekonomiska ramar. Vi värdesätter att du är en god organisatör och kan strukturera och organisera ditt eget och andras arbete.
Vi ser gärna att du genomfört eller påbörjat rektorsprogrammet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i en framgångsrik kommun. I enlighet med vår chefspolicy kommer du kontinuerligt erbjudas kompetensutveckling.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-04-22
Referensnummer: 69/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Marie Nilsson
Skolchef förskola
046-739553

Marie.Nilsson2@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.
För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats. Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00