Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

1:e kock / Köksmästare

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med att utveckla framtidens seniormåltider i Kävlinge? Vill du vara den operativa ledaren för projektet ”framtidens seniormåltid”?
Är du en naturlig ledare och brinner du för bra service och att sätta Måltiden i centrum? Välkommen till Måltidsservice - en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och matglädje. Hos oss får du möjlighet att utveckla både dig själv och verksamheten. Vi är i startgroparna till ett spännande utvecklingsarbete där vi jobbar fram nytt koncept för framtidens måltider.
Vi söker en 1:e kock / köksmästare till äldreomsorgen. Tjänsten innebär att kvalitetssäkra måltider samt leda arbetslaget i deras dagliga arbete med tillagning och servering av måltider till boende och restaurangens gäster.
Du kan organisera och är beredd på att ta ansvar. Som person är du van att ta egna initiativ och har förmågan att leverera bra kvalité till våra gäster. Din flexibilitet gör att kunden får bästa möjliga service.
Att göra det där lilla extra för gästen är alltid ett mål hos dig.
Du är även ett föredöme för medarbetarna och ansvarar på arbetsplatsen för en god arbetsmiljö.
Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar våra gästers åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Ditt mål är att hjälpa till att utveckla verksamheten på ett kvalitetsmedvetet sätt.

Kvalifikationer

För arbetet adekvat och godkänd grundutbildning vilket innebär yrkesexamen på
gymnasienivå från Restaurang och livsmedelsprogrammet. Vi ser gärna att du har en arbetsledarutbildning och högskoleutbildning inom måltid är ett plus.
God förmåga att bemöta människor samt egenskaper som flexibilitet och samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-27
Referensnummer: 226/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Marina Rahm
Kostchef

0709739272
marina.rahm@kavlinge.se

Marie Svensson
Enhetschef
046-739185
0709-739185
marie.svensson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00