Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Ljungenskolan i Furulund, söker fritidspedagog/lärare i fritidshem

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Ljungenskolan i Furulund söker fritidspedagog/lärare i fritidshem, som vill bidra till att våra elever utvecklar sina förmågor i en trygg, kreativ och stimulerande lärmiljö!
Skolans omgivningar med skog och å erbjuder rika möjligheter till stimulerande uteverksamhet. Skolan har ca 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har fyra arbetslag, varav tre består av ett fritidshem, en förskoleklass och tre klasser från åk 1 till åk 3. I det fjärde arbetslaget ingår fritidsklubb och klasserna 4 till 6.
Skolan visar goda resultat i olika granskningar och eleverna har hög måluppfyllelse. Vi tillämpar ett formativt förhållningssätt och värdesätter det kollegiala lärandet. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi långsiktigt på några områden, som i år innebär aktivt arbete med våra digitala verktyg (alla elever har egen iPad) för ett omdefinierat lärande. Ett annat fokusområde gäller elevernas läsutveckling, den genomsyrar hela skolans verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Du planerar, genomför och utvärderar fritidsverksamheten tillsammans med kollegor.
Du har kontakter med vårdnadshavare och samverkar i klass.

Värdegrundsarbetet och arbetet med elevernas sociala utveckling är viktigt.

Tillsammans med övriga pedagoger är du delaktig i att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du förväntas vara väl förtrogen med och arbeta utifrån gällande styrdokument Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Du är en tydlig och trygg ledare för eleverna, du kan ta initiativ och är entusiastisk i ditt arbete med elever och kollegor. Du är positiv till utvecklingsarbete och är förtrogen med att arbeta med digitala verktyg.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-26
Referensnummer: 264/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Gun-Sophie Andersson
Bitr rektor


gun-sophie.andersson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00