Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sjuksköterska sommarvikariat till Hemvården Kävlinge Kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården vänder sig till personer som till följd av ålder, funktionshinder eller sjukdom har svårt att klara sin vardag eller till dem som vårdar en närstående. Vi ansvarar bland annat för verksamheterna särskilt boende, hemtjänst och hemsjukvård. Kävlinges hemvård har goda resultat och en utvecklingsstrategi är nyligen beslutad för att möta framtiden. Vi arbetar för att äldre människor ska kunna bo kvar i sina hem under trygga förutsättningar genom en rad olika insatser. Vi erbjuder också ett välutvecklat anhörigstöd, uppsökande verksamhet i förebyggande syfte och olika aktiviteter.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Är du sjuksköterska och vill jobba hos oss i sommar. Vi jobbar med digitala verktyg som ger dig möjligheter att planera hälso- och sjukvårdsinsatser på ett tryggt och flexibelt arbetsätt. I hemvården möter du framförallt personer med insatser i ordinärt boende och särskilt boende. Du kommer att samarbeta med flera olika yrkesprofessioner och syftet med samverkan är att planera och utföra väl anpassade insatser till kommunens invånare samt att bedriva hälso- och sjukvård inom kommunens ansvarsområde. Du ansvarar även för handledning av undersköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska som kan arbeta självständigt och har god förmåga att samarbeta med flera olika yrkesprofessioner. Du ska ha ett stort engagemang för att arbeta med människor.
Vi förutsätter att du har ett gott bemötande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-30
Referensnummer: 39/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt

Kontaktperson


Johanna Berntsson
Enhetschef
046-739333


Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via Kontakt Kävlinge

046-73 90 00

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00