Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Elevassistent till Skönadalsskolan F-6 i Hofterup

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Skönadalsskolan är en lugn och trygg F-6-skola som ligger i ett naturskönt område i Hofterup. Skolan är uppdelad i sex arbetslag med ca 80 elever i varje.

För oss är det viktigt att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar och når en hög måluppfyllelse. Våra pedagoger arbetar engagerat och kunnigt för att stödja eleverna i lärprocessen och för att eleverna ska känna delaktighet, trygghet och trivsel på vår skola.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter blir att hugga i där det behövs. Du kommer att få hjälpa läraren eller fritidspedagogen i klassrummet vid behov. Du får följa med på utflykter och vid behov hjälpa till i biblioteket.

Andra arbetsuppgifter kan vara extra rastvakt, åka med badbussen, rycka in som vikarie ibland eller vad som helst som kan dyka upp på en vanlig låg och mellanstadieskola.

Kvalifikationer

Du behöver inte ha någon speciell utbildning. Kanske har du precis gått ut gymnasiet och har tänkt ha ett sabbatsår innan studier. Kanske är du mitt emellan två jobb eller funderar på om skolans värld är något för dig. Kanske funderar du på om du vill utbilda dig till lärare, eller fritidspedagog i framtiden?

Vi kan erbjuda dig möjligheten att lära dig hur det kan vara att arbeta tillsammans med andra i skolan, hantera flexibla arbetsuppgifter, samspela med både barn och vuxna på en arbetsplats.

Vi tror att du är ordentlig, noggrann, positiv och mån om att göra ditt bästa.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tidsbegränsad till: 2017-12-21
Tillträde: Tillträde: 21 augusti 2017 eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-15
Referensnummer: 234/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Jessica Kroon
Biträdande rektor, Skönadalsskolan
046-739793

jessica.kroon@kavlinge.se

Facklig företrädare


Juliana Rahr
Representant för Lärarförbundet
046-739774
0706-779053

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00