Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Feriearbeta som festivalarbetare till Dockteaterfestival i Kävlinge kommun?

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Nu söker vi dig som vill feriejobba hos oss i sommar!
Kävlinge kommun erbjuder varje år ferieplatser till kommunens ungdomar. Du som är mellan 16 och 18 år och folkbokförd i Kävlinge kommun har möjlighet att söka feriearbete. I vårt urval eftersträvar vi en spridd åldersfördelning och tar även viss hänsyn till personliga önskemål. Eftersom vi vill ge så många ungdomar som möjligt chansen till feriearbete så kan varje sökande bara få ett erbjudande det vill säga en period per år.

Arbetsbeskrivning

I juli 2017 arrangerar Staffan Björklunds Teater en stor internationell Dockteaterfestival, PEGASUS FAMILY, i Teaterträdgården Pegasus Trädgård i Hög. Under tre helger i juli spelar kända Dockteatergrupper från Bulgarien, Slovenien, Danmark, Polen, England och Sverige sina pjäser för familjepublik från hela Skåne. Förutom föreställningar får publiken uppleva workshops med docktillverkning, musik och ekologiska visningar.

Är du bosatt i Kävlinge Kommun, är mellan 16-18 år och vill jobba under festivalens alla helger, fredag-måndag, är detta något för dig! Arbetsuppgifterna består av att praktiskt hjälpa de gästande artisterna, bemanna biljettkiosken, det blir praktiska sysslor som medhjälpare vid workshops och arbete i trädgården med mera.

Arbetet kommer att ledas av Staffan Björklund.
Mer information om festivalen finns på hemsidan: http://www.pegasusinternational.se/language/sv/

Kvalifikationer

Du ska vara intresserad av teater och ha lust till praktiskt arbete i fri luft. Du ska tycka om att hjälpa barn i publiken tillsammans med workshopledarna. Bra om du talar bra engelska. Bra om du har intresse för natur, festivalen försiggår ju i en ekologisk trädgård.

Arbetsgivaren är skyldig att göra en så kallad registerkontroll av personer som erbjuds arbeten är i lokaler där barn befinner sig. Kontrollen innebär att vi kontrollerar om du är dömd för något brott som gör att du är olämplig att arbeta med barn och unga.
Du beställer själv ett registerutdrag hos Rikspolisstyrelsen. Det tar minst två veckor innan du får registerutdraget hemskickat. Registerutdraget ska du ta med och visa upp för oss om du blir erbjuden en anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Totalt 90 timmar. Period: 6 juli-31 juli. Arbetsdagar: Fredagar-Måndagar. Har du frågor om själva arbetsuppgifterna, ring Staffan Björklund, 046-70 63 25 eller 0703-97 65 85

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-02
Referensnummer: 67/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt

Kontaktperson


Cecilia Dellow
Kultursamordnare

0709739483
cecilia.dellow@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00